Gemeente Voorschoten

College bezoekt Dobbewijk

Op dinsdag 3 november a.s. brengt het college van burgemeester en wethouders een bezoek aan de Dobbewijk.

Programma
Om 14.30 uur vertrekt het college vanaf het gemeentehuis op de fiets naar de wijk. Zij bezoeken als eerste het internationaal distributiecentrum Mexx. Van hieruit maken zij een wandeling over het terrein van rijksmonument Donkwoning, het bedrijfsverzamelgebouw, het defensieterrein en deelgebied 6.
Daarna staat een bezoek aan de nieuwe speeltuin op het programma en bekijken burgemeester en wethouders het timmerbedrijf van de gebroeders de Graaff. Een wandeling door de Papelaan West en langs de entree van de wijk door de bedrijfsstraat de Dobbeweg ronden het buitenprogramma af. Rond 17.00 uur komt het college aan bij Tipker Worldwide Movers BV. aan de Dobbeweg 30. Hier hebben bewoners en ondernemers in de Dobbewijk de gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje met hen van gedachten te wisselen.

Uitnodiging
Het college gaat graag met bewoners van en ondernemers in de Dobbewijk in gesprek over zaken die hen in de wijk bezighouden.

Heeft u niet de mogelijkheid om het college tijdens het bezoek aan te spreken, dan hopen zij u te ontmoeten op de borrel rond 17.00 uur bij Tipker Worldwide Movers BV.

Wijkbezoeken
Dit bezoek is een van de werkbezoeken aan wijken, instellingen en projecten in een reeks bezoeken van het college.
* 28 oktober 2009