Ingezonden persbericht


NIET BESTEMD VOOR PUBLICATIE OF VERSPREIDING IN DE VERENIGDE STATEN, CANADA, JAPAN

OF AUSTRALIË



Amsterdam, 3 november 2009

HANDEL IN AANDEEL DELTA LLOYD START VANDAAG

BEURSGANG DELTA LLOYD TEGEN 16,00 PER AANDEEL

Delta Lloyd N.V. ("Delta Lloyd") en Aviva plc ("Aviva") maken bekend dat de prijs van de gewone aandelen voor de beursgang van Delta Lloyd op Euronext Amsterdam by NYSE Euronext is vastgesteld op 16,00 per gewoon aandeel, resulterend in een marktkapitalisatie van ongeveer 2,65 miljard. De beursgang betreft 63,5 miljoen gewone aandelen (de "Aangeboden Aandelen"), hetgeen 38,3% van het geplaatste gewone aandelenkapitaal van Delta Lloyd (vóór overtoewijzing) vertegenwoordigt. De totale omvang van de beursgang bedraagt circa 1,02 miljard. Na de beursgang en de herstructurering van het aandelenkapitaal van Delta Lloyd zoals beschreven in het prospectus, zullen er in totaal 165.607.585 geplaatste gewone aandelen uitstaan.

De Joint Global Coordinators hebben een optie verkregen om maximaal 6.350.000 extra gewone aandelen (de "Extra Aandelen") te verkopen om short posities af te dekken die het resultaat zijn van overtoewijzingen. Ervan uitgaande dat de overtoewijzingsoptie volledig wordt uitgeoefend zal de totale omvang van de beursgang 1,12 miljard bedragen en zal de free float uitkomen op 42,2%. Aviva ontvangt de netto opbrengst van de beursgang, Delta Lloyd Groep zal geen opbrengsten ontvangen.

Circa 10% van de Aangeboden Aandelen is toegewezen aan particuliere beleggers in Nederland en de overige zijn toegewezen aan Nederlandse en internationale institutionele beleggers. De beursgang was ondanks de volatiele markt ruim overschreven tegen de aanbiedingsprijs. De gewone aandelen zullen een notering krijgen op Euronext Amsterdam by NYSE Euronext onder het symbool "DL". De voorwaardelijke handel in de gewone aandelen zal naar verwachting vandaag, 3 november 2009, van start gaan om 09:00 uur (CET). De afwikkeling van de beursgang en de start van onvoorwaardelijk handel zal naar verwachting plaatsvinden op 6 november 2009.

Niek Hoek, bestuursvoorzitter Delta Lloyd Groep: "Wij zijn verheugd over de notering van onze aandelen vandaag. De grote belangstelling van zowel particuliere als institutionele beleggers heeft onze beursgang tot een succes gemaakt. Wij bedanken onze nieuwe aandeelhouders voor hun vertrouwen en steun en zien ernaar uit om de voordelen van onze notering en onze toekomstige groei te delen met onze klanten, medewerkers, aandeelhouders en overige belanghebbenden."

Amstelplein 6
PAGINA Postbus 1000 www.deltalloydgroep.com
1/4 1096 BC Amsterdam cc@deltalloyd.nl





PERSBERICHT

De notering zal Delta Lloyd Groep in staat stellen om haar profiel en merknaam te verstevigen en haar groeistrategie in Nederland en België effectiever ten uitvoer te brengen.

Goldman Sachs International en Morgan Stanley treden op als Joint Global Coordinators voor de beursgang. Goldman Sachs International, Morgan Stanley, BofA Merrill Lynch, J.P. Morgan en RBS Hoare Govett zijn Joint Bookrunners en ABN AMRO en Rabo Securities zijn Co-Lead Managers voor de beursgang. RBS Hoare Govett treedt op als Retail Banks Coördinator.

Het prospectus
Voor nadere informatie over Delta Lloyd en haar dochtermaatschappijen ("Delta Lloyd Groep") en de beursgang, verwijzen wij naar het pricing statement van 3 november 2009 en het prospectus van 19 oktober 2009. Exemplaren van het prospectus en het pricing statement zijn in elektronische vorm verkrijgbaar via de website van Euronext Amsterdam N.V. (www.euronext.com) (alleen voor Nederlandse ingezetenen) en via de website van Delta Lloyd Groep (www.deltalloydgroep.com) of kunnen in gedrukte vorm kosteloos worden verkregen bij het hoofdkantoor van Delta Lloyd Groep, Amstelplein 6, Amsterdam. Gedrukte exemplaren kunnen eveneens worden aangevraagd per e- mail via IR@deltalloyd.nl.