Nieuwe website brengt studentenkortingen in kaart

03/11/2009 07:00

Studentenkorting.nl

De Nederlandse student heeft het niet makkelijk. Hij leent zich suf, terwijl het studentenleven steeds duurder wordt. De economisch onzekere tijden en de mogelijke afschaffing van de studiefinanciering maken het er bovendien niet makkelijker op. Studentenkorting.nl wil graag dat het studentenleven in

Nederland betaalbaar blijft en heeft daarom een website ontwikkeld die alle studentenkortingen overzichtelijk per studentenstad weergeeft. Handig, informatief én gratis!

Studentenkorting.nl brengt letterlijk en figuurlijk studentenkortingen in kaart. Een ideaal overzicht voor studenten die willen weten waar je op vertoon van een geldige studentenkaart of ov-jaarkaart korting kunt krijgen. Uniek daarbij is dat de kortingen niet alleen op nationaal niveau, maar ook op regionaal niveau

worden gepresenteerd. De kortingen zijn namelijk onderverdeeld naar studentenstad, waardoor studenten makkelijk en snel bij de juiste kortingen uitkomen.

De regionale kortingen hebben onder andere betrekking op eten, drinken, sport, uitgaan en persoonlijke verzorging. Maar de website heeft nog veel meer te bieden, waarbij de studie, de student en het studentenleven centraal staan. Van goedkope merkkleding tot studentenreizen en van autoverhuur tot interessante kortingen op het gebied van computers en telefonie. Ook kan de student er terecht voor nieuws, games en andere gratis gadgets.

Studentenkorting.nl is kortom een online platform dat studerend Nederland in deze economisch moeilijke tijden een steuntje in de rug wil geven. Nieuwsgierig geworden? Ga naar www.studentenkorting.nl en overtuig jezelf van dit unieke initiatief!





http://www.studentenkorting.nl/persberichten/persbericht-03-11-2009.zip