Denen stroomlijnen bewegwijzering en informatievoorziening

03/11/2009 08:34

ADD ON Products

Deense marktleiders bundelen krachten voor dynamische bewegwijzering en informatievoorziening

Modulex, marktleider op het gebied van stylistische en dynamische bewegwijzering binnen gebouwen en terreinen en Add-On Products, marktleider in software oplossingen voor agenda- en vergaderaccommodatieplanning, bundelen hun krachten om het door Modulex ontworpen Ariadne systeem verder te ontwikkelen.

Doel van de samenwerking is de "dynamic signs of the future" te ontwikkelen, waarbij Modulex de hard- en firmware ontwikkelt en Add-On Products de software ontwikkeling voor haar rekening neemt.

Ariadne wordt thans reeds door een groot aantal klanten ingezet om gasten en

bezoekers in gebouwen, hotels, conferentiecentra, ziekenhuizen, universiteiten,

bedrijven, opleidingscentra, e.d. de weg te wijzen en te informeren met voor hun

relevante informatie, welke voortdurend aangepast kan worden al naar gelang omstandigheden wijzigen.

Naast de vele eigen gevarieerde mogelijkheden biedt Ariadne diverse interfaces om informatie vanuit andere boekingssystemen en "mainstream-applicaties" -waarbinnen de te tonen informatie reeds beschikbaar is- uit te wisselen.

Anders dan bij veel stand-alone bewegwijzerings- of informatiesystemen hoeft de informatie door de gebruiker dus niet nogmaals apart te worden ingevoerd!

Wijzigingen worden, tesamen met alle relevante zaken waarop zo'n wijziging betrekking heeft, automatisch aan Ariadne doorgegeven.

De gebruiker behoudt daarnaast de mogelijkheid om zelf tekstuele informatie of beelden toe te voegen of vanuit het internet te verwerken!

Een uitgebreid scala van te koppelen schermen geeft de informatie op de gewenste plaats binnen het gebouw of terrein weer.

Ariadne kan zowel als een inhouse- danwel als hostbased serviceoplossing worden aangeboden.





http://www.add-on.com

http://add-on.com