Ingezonden persbericht


Persbericht

Leeuwarden, 2 november 2009

Gezond & Wellness 2009: eerste editie van hoge kwaliteit!

LEEUWARDEN - De eerste editie van de beurs Gezond & Wellness was een succes. Afgelopen weekend 30 oktober t/m 1 november vond deze beurs plaats in het WTC Expo in Leeuwarden. Exposanten en de organisatie merkten dat de in totaal 4618 bezoekers erg doelgericht waren en zich goed hadden ingelezen in de beurs alvorens te komen. Het publiek was onder de indruk van de kwaliteit van de beurs en bleef naar verhouding lang doordat de exposanten veel te bieden hadden.

De beurs stond in het teken van 'bewust zijn van je eigen gezondheid, meer bewegen en vaker ontspannen'. Ook het WTC Expo gaf gehoor aan 'meer bewegen' door tijdens de beurs een originele hardloopwedstrijd te organiseren. Op vrijdagavond werd door wethouder Marco Florijn het startschot gegeven aan de Night Run, waar honderden hardlopers aan deelnamen. De bezoekers van de Gezond & Wellness beurs konden de wedstrijd goed bekijken, doordat de start en finish in het beurscomplex zelf was. Op de beurs konden bezoekers hun gezondheid testen en alles vinden op gebieden als medisch onderzoek, gezondheid, ontspanning, fitness, voeding, zorg en wellness.

Door de kwalitatieve uitstraling en professionaliteit van de exposanten was de beursbezoeker enthousiast over deze eerste editie van Gezond & Wellness. Sommige standhouders lieten weten al in de eerste twee dagen meer producten te hebben verkocht dan in vijf dagen op de 55+ beurs. Andere exposanten hebben zelfs met 'nummertrekken' moeten werken om de enthousiaste bezoekers op hun wenken te bedienen met massages, oogmetingen en diverse beautybehandelingen. De organisatie kijkt dan ook tevreden terug op een geslaagde eerste editie van Gezond & Wellness.