Ingezonden persbericht


Nieuwe merkproducten met hoge kortingen via
Slimme Deals op Marktplaats.nl

WinkelBee en Marktplaats.nl starten Slimme Deals

Emmeloord, 3 november 2009 - Vanaf vandaag breidt Marktplaats.nl, in samenwerking met WinkelBee, het huidige aanbod nieuwe producten uit met de introductie van Slimme Deals. Slimme Deals zijn nieuwe merkproducten die met fikse kortingen, oplopend tot wel 70%, op Marktplaats.nl worden aangeboden. De aangeboden producten zijn maximaal drie tot vier dagen beschikbaar. Slimme Deals zijn eenvoudig direct te vinden via http://slimmedeals.marktplaats.nl.

De Slimme Deals op Marktplaats.nl worden verzorgd door WinkelBee. WinkelBee biedt minimaal één keer per week nieuwe merkproducten met hoge kortingen aan via Marktplaats.nl. Slimme Deals bestaan uit lifestyle- en modegerelateerde producten die eenvoudig en veilig betaald kunnen worden. Consumenten kunnen onder meer via e-mail of Twitter op de hoogte blijven van de laatste Slimme Deals.

"Marktplaats is dé online plek in Nederland waar consumenten komen om slimme deals te sluiten, vertelt Francine van Dierendonck, marketing directeur Marktplaats.nl. "Door het aanbieden van scherp geprijste nieuwe merkproducten kunnen we onze gebruikers in hun zoektocht naar slimme deals nog beter bedienen."

Over WinkelBee
WinkelBee is gespecialiseerd in zogeheten Flash Sales, verkopen die maar voor een bepaalde periode geldig zijn en toegankelijk voor iedereen. Voor Marktplaats.nl organiseert WinkelBee Slimme Deals van bekende A-merken met maar liefst 30% tot 70% korting. WinkelBee richt zich op alle fashion- en lifestyleproducten zoals kleding, accessoires, sportkleding, horloges, sieraden, gadgets en nog veel meer.

Over Marktplaats.nl
Marktplaats.nl, opgericht in 1999, was in Nederland een van de eerste websites die zich volledig richtte op rubrieksadvertenties. Sinds de oprichting is de onderneming uitgegroeid tot de populairste website op dit gebied in Nederland met een nog altijd groeiende klantenbasis van particulieren en kleine bedrijven. Per dag worden er meer dan 255.000 nieuwe advertenties op de website geplaatst, van kleding en verzamelobjecten tot auto's en diensten. De onderneming maakt sinds november 2004 onderdeel uit van eBay. Marktplaats is gevestigd in Emmeloord. Kijk voor meer informatie op: www.marktplaats.nl.