Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Website Hotel de Wageningsche Berg gereed.
www.hoteldewageningscheberg.nl

Vol trots presenteert Hotel de Wageningsche Berg haar nieuwe website. Na de naamswijziging van Hotel de Wageningse Berg naar Hotel de Wageningsche Berg en het maken van het logo was het grote wachten op de internetsite.

Inmiddels is het zover, www.hoteldewageningscheberg.nl is online. Alle informatie over het hotel en congrescentrum is hierop te vinden. De site geeft goed de huisstijl weer en ademt een warme sfeer uit.

De website geeft een duidelijk beeld van de congresmogelijkheden en de weekendarrangementen in Hotel de Wageningsche Berg én het geeft een impressie van het prachtige uitzicht. De Nederlandse versie is gereed, aan de Engelse versie wordt nog gewerkt.

De nieuwspagina zal goed bijgehouden worden. Zo staan de kerstarrangementen al vermeld en het grote nieuws dat er een ijsbaan geplaatst wordt.

Voor meer informatie, kijk op www.hoteldewageningscheberg.nl

03-11-2009

Hof van Wageningen l Hotel en Congrescentrum l Lawickse Allee 9 l 6701 AN Wageningen T +31-(0)317-490458 l F +31-(0)317-490453 l E nathalie.vandermolen@hofvanwageningen.nl l W www.hofvanwageningen.nl


---- --