Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
Biofreeze gaat Nederland veroveren!

Leiden, 3 november 2009

Opening online shop

De online shop voor consumenten is geopend! Vanaf nu kan men eenvoudig en snel online Biofreeze producten bestellen. Iedereen die bestelt in de maanden november en december profiteert van aantrekkelijke kortingen én de eerste 50 bestellers* ontvangen een MP3-speler (de voorwaarden zijn vermeld op de website).

Nieuwe verpakkingen

Tegelijk met de opening van de webshop worden de nieuwe en handige verpakkingen geïntroduceerd; de Mini pack en de Multi pack. De Mini pack bevat 5 sachets van elk 5 gram en is handig als travelpack. Ook is deze kleine hoeveelheid er prima voor geschikt om kennis te maken met Biofreeze. De Multi pack bestaat uit 24 sachets. Ter introductie kost de Mini pack de eerste 3 maanden ¤ 4,95 i.p.v. ¤ 6,95 en de Multi pack is de eerste 3 maanden verkrijgbaar voor ¤ 17,95 i.p.v. ¤ 23,95. De nieuwe verpakkingen zijn vooralsnog alleen in de online shop verkrijgbaar.

Samenwerking

Excellent Health Products en Biofreeze hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten voor de distributie van Biofreeze aan de detailhandel zoals o.a. de drogisterijen, apothekers en andere winkels. Met ingang van 1 juni 2009 verzorgt Excellent Health Products alle bestellingen voor de detailhandel. Excellent Health Products is o.a. bekend van de merken: VITACURA® (zalf, lanettecreme en face lifting mask), VOC CREME ( kamfercrème en lipbalm), FOETSIE® (sporttape) en EARSCRATCHER®. Life Support Europe b.v. blijft de importeur en zal uitsluitend de professionele markt (o.a. Fysiotherapeuten, Chiropractors e.d.) bewerken.

De nieuwe samenwerking en wijzigingen zullen zorgen voor een sterkere marktpositie en zal van Biofreeze een nog groter succes maken.

Over Biofreeze

Biofreeze is het middel bij pijnlijke spieren en gewrichten en verlicht de pijn snel en langdurig door middel van de 'koude therapie'. De zorgvuldige gekozen bestanddelen, waaronder natuurlijke menthol en de effectiviteit van Biofreeze hebben ervoor gezorgd dat Biofreeze al meer dan 11 jaar de nummer 1 op de gezondheidsmarkt in Amerika is. In Nederland heeft Biofreeze inmiddels 800 verkooppunten en al vele enthousiaste gebruikers. Op de Biofreeze website is te vinden waar de Biofreeze producten in Nederland verkrijgbaar zijn.

Over MarketingXperts

MarketingXperts adviseert en begeleidt Biofreeze m.b.t de marketing- en salesactiviteiten. MarketingXperts is een full-service marketing- en reclamebureau met een brede ervaring en expertise in alle aspecten van marketing, communicatie en sales. MarketingXperts helpt klanten om hun huidige marketing- en sales activiteiten onder de loep te nemen, waar nodig te verbeteren of soms zelfs een hele andere richting te bepalen. MarketingXperts heeft het complete productietraject in huis. Van online, print, rtv en sales tot media.