Ingezonden persbericht



---


Per 1 november begint Frank Combee (41) als senior adviseur Gerbera bij DLV Plant. Frank Combee heeft in zijn loopbaan veel (internationale) kennis en ervaring opgedaan binnen Gerbera. Van 1988 tot 2007 was het werkzaam bij Terra Nigra en verantwoordelijk voor de Gerbera.

Binnen DLV Plant gaat Frank Combee gerberakwekers adviseren in Nederland en buitenland. Een van de belangrijke speerpunten zal naast het direct adviseren aan gerberakwekers ook zijn het opzetten en implementeren van QMS (Quality Monitoring System) Gerbera, en de toepassing daarvan in de praktijk.

Frank Combee is per 1 november bereikbaar onder nummer 06 - 53 15 18 08 en via e-mail f.combee@dlvplant.nl.

DLV Plant is een toonaangevende en onafhankelijk advies - en onderzoekspartner voor de plantaardige sectoren . Haar activiteiten richten zich op advies, onderzoek, projecten zowel in Nederland als daarbuiten. Door continu vernieuwende en eigentijdse diensten en producten in de markt te zetten, creëert DLV Plant meerwaarde voor ondernemers. DLV Plant heeft 160 adviseurs, onderzoekers en projectleiders in dienst. Voor meer informatie, kijk op www.dlvplant.nl



Ingezonden persbericht