Ingezonden persbericht


Persbericht

Jaap.nl en Certa Legal bieden juridische hulplijn voor woningzoekenden

Amsterdam, 3 november 2009 - Huizensite Jaap.nl heeft zijn dienstverlening uitgebreid met een juridische hulplijn voor woningzoekenden. Hiervoor is de huizensite een samenwerking aangegaan met juridische dienstverlener Certa Legal. Particulieren kunnen met al hun vragen over de aanschaf van een woning terecht op Jaap.nl, waar zij van ervaren juristen antwoord krijgen. Jaap.nl is de eerste huizensite die een dergelijke service aanbiedt.

Hans Voorn, directeur van Jaap.nl: "De uitbreiding van ons dienstenpakket met de juridische hulplijn van Certa Legal is een logische keuze. Een huis kopen is een ingrijpende beslissing en de meeste mensen zijn nu eenmaal geen specialist op dat terrein. Het is dan ook prettig als je vragen hierover kunt stellen aan gespecialiseerde juristen."

Piet Hein Boekel, advocaat en oprichter van Certa Legal: "De inrichting van een telefonische helpdesk past goed bij onze full service aanpak. Er bestaat veel behoefte bij consumenten aan een dergelijke dienstverlening en dit is een goede aanvulling op onze overige juridische diensten."

Over JAAP.NL
JAAP.NL staat voor transparantie in de huizenmarkt. JAAP.NL is dé website voor de consument die zoekt naar huizen in Nederland. JAAP.NL heeft het grootste aanbod huizen van Nederland en is de 2e huizensite in Nederland wat betreft bereik. JAAP.NL geeft de meest betrouwbare en complete informatie over huizen. Zo laat JAAP.NL ook zien of er geluidshinder bij een huis is of het huis op een gifbelt staat. Maandelijks heeft JAAP.NL ongeveer 700.000 unieke huizenzoekers en 30.000.000 pageviews. (Bron: Google Analytics). De actuele huizenindex van JAAP.NL is 5.000.000 huizen, waarvan 240.000 te koop en 89.000 te huur. Zie ook www.jaap.nl

Over Certa Legal

Certa Legal is inmiddels uitgegroeid tot een organisatie van 75 advocaten/interim-juristen in Nederland en op Curaçao. In het afgelopen jaar zijn er drie nieuwe partners, drie nieuwe advocaten en tien juristen aangetrokken. Daarbij is begin juni ook de divisie Certa Legal Tax van start gegaan die adviseert over fiscale juridische vraagstukken. Deze groei wordt mede mogelijk gemaakt door het succes dat Certa Legal boekt als pionier in haar vakgebied, als eerste full service dienstverlener van Nederland. De huidige directie bestaat uit Albert Oegema, Piet-Hein Boekel, Dave Dirks, Seerp Gratama, Ernst-Paul Pandelitschka, Richard Bakkers en Marten Renes. Zie ook www.certalegal.nl

**