VisionsConnected is TANDBERG´s Managed Video Partner van het jaar


AMSTERDAM, 20091103 -- VisionsConnected, specialist in het leveren van videoconferencing als een dienst, is door videoconferencingleverancier TANDBERG uitgeroepen tot Managed Video Services Partner of the Year in de regio EMEA. Op 11 oktober jongstleden ontving VisionsConnected de award tijdens het TANDBERG EMEA Partner Summit in Lissabon. Deze award is een erkenning voor die partner van TANDBERG die het meest succesvol is geweest in het aanbieden en beheren van het totale platform aan communicatie- en netwerkinfrastructuur om visuele communicatie gemakkelijk, betrouwbaar en betaalbaar te maken.

Geir Olsen, president van TANDBERG EMEA: "Ik ben verheugd met het feit dat wij VisionsConnected kunnen waarderen met de TANDBERG Managed Video Services Partner of the Year Award. VisionsConnected levert uitstekend werk en ontwikkelt innovatieve applicaties die hebben geleid tot de groeiende verkoop van de TANDBERG technologie. Het is tevens een waardering voor hun sterke toewijding aan TANDBERG en inzet voor het leveren van kwaliteitsoplossingen."

Raymond Alves, CEO VisionsConnected, was aanwezig bij de uitreiking van de award in Lissabon en hij liet weten: "Het is een eer dat wij door TANDBERG zijn benoemd tot Managed Video Services Partner of the Year in Europa. Dit is het resultaat van het harde werk van ons team met als doel om voor onze klanten een superieure ervaring te realiseren. Deze award is het bewijs van dat wij in staat zijn snel te reageren op de vraag van klanten naar wereldwijde end-to-end oplossingen binnen dertig dagen. Daarnaast richten wij onze dienstverlening niet alleen op het IT-aspect van een videoconferencingdienst. Onze managed service is een bewezen oplossing die onmiddellijk leidt tot ROI en lange termijn voordelen, zoals verhoogde productiviteit, snellere beslissingen tussen experts onderling en verminderde impact op het milieu."





Ingezonden persbericht