Transportbedrijf Redur uitgeroepen tot Partner of the Year


VIANEN, 20091103 -- Het Spaanse transportbedrijf Redur is door Van Duuren Districenters uitgeroepen tot Partner of the Year. Van Duuren werkt al sinds 1992 succesvol samen met het familiebedrijf uit Spanje.

Welke partner heeft de meest klantvriendelijke customer service, de facturatie op orde en kan bogen op een goede delivery performance? Jaarlijks kijkt Van Duuren Districenters naar de wijze waarop met de partners in Europa wordt samengewerkt en beoordeelt deze op zes punten. Het Spaanse Redur is dit jaar de Partner of the Year. Op diverse terreinen zijn de ervaringen met Redur erg positief. Directeur Jeroen van Duuren: "De samenwerking op het gebied van sales en customerservice wordt bijvoorbeeld goed beoordeeld. Ook de Quarterly Performance Reviews die Redur maakt met klanten als NSK, Foot Locker en Yanmar dragen bij aan het feit dat ze onze award voor Partner of the Year hebben gewonnen."

Redur is een familiebedrijf dat in 1973 is opgericht door Angel Lozano, nu nog steeds de directeur. Inmiddels heeft Redur 45 vestigingen en verzorgt het transportbedrijf leveringen voor Van Duuren in Spanje, Portugal en de Canarische Eilanden. Stef Blommaart overhandigde de prijs aan de familie Lozano. Later werd er getoost op een voorspoedige voortzetting van het partnership.

Over Van Duuren Districenters
Van Duuren Districenters is een Pan-Europese logistieke dienstverlener, en in dit segment een top 5 speler onder de familiebedrijven in Nederland. Van Duurens Europese netwerk dekt 36 landen. Via haar partners beschikt Van Duuren Districenters over 381 afleverdepots van waaruit 9.525 wagens over heel Europa leveren. Van Duuren staat voor `Quality'. Iedere dag weer zetten de medewerkers van Van Duuren zich in om dit doel te bereiken.





Ingezonden persbericht