Rucon Ventilatoren genomineerd voor prestigieuze onderscheiding


HARDERWIJK, 20091016 -- Het Financieele Dagblad reikt in november de FD Gazellen Award 2009 uit. Ondanks de recessie schreef een recordaantal ondernemers zich in voor de FD Gazellen, een prijs voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Hoewel Rucon Ventilatoren B.V. zich niet zelf heeft aangemeld, is zij toch genomineerd voor deze onderscheiding.

Henk van der Zande, directeur van Rucon Ventilatoren geeft aan bijzonder trots te zijn op de nominatie. "Het hoofdcriterium voor de FD Gazellen Award is een ononderbroken omzetgroei van minimaal 20% over een periode van drie jaar. Bedrijven moeten daarnaast financieel gezond zijn."

Rucon is een specialistisch bedrijf dat in de top van de ventilatiemarkt opereert. Van der Zande: "Wij kunnen flexibel en slagvaardig inspelen op ontwikkelingen en introduceren dan ook regelmatig nieuwe producten. Een voorbeeld hiervan is het ventileren op basis van CO2 in woningen en scholen. Voor beide marktsegmenten hebben wij een interessant systeem ontwikkeld."

Rucon Ventilatoren B.V. is volledig gespecialiseerd in ventilatoren. Rucon biedt pasklare oplossingen voor zowel grote als kleine ventilatieprojecten, waarvoor een breed productenprogramma ter beschikking staat. Daarnaast heeft Rucon Ventilatoren B.V. niet alleen de specialistische kennis van ventilatoren en luchtbeheersing maar ook van warmteterugwinning en draagt specifieke oplossingen aan voor de werksegmenten: industrie, utiliteitsbouw, woningbouw, infra en parkeergarages.

Op 3 november zal bekend gemaakt worden wie zich daadwerkelijk tot de gelukkige winnaars van de FD Gazellen Award mag rekenen.

Rucon Ventilatoren B.V.