Vergemakkelijkt uitwisseling van medische, financiële en andere grote bestanden; aanvulling op uitvoerig gefederaliseerd identiteitsbeheer en testcapaciteiten voor meldingen in de wachtrij

Vergemakkelijkt uitwisseling van medische, financiële en andere grote bestanden; aanvulling op uitvoerig gefederaliseerd identiteitsbeheer en testcapaciteiten voor meldingen in de wachtrij

BOSTON (VS)--(BUSINESS WIRE)-- 20091103 --

Crosscheck Networks, Inc., marktleider in het testen, simuleren en beveiligen van webdiensten, heeft vandaag bekendgemaakt dat SOAPSonar 5.0 vanaf nu verkrijgbaar is.

Deze laatste uitgave stelt bedrijven in staat om voor het eerst de functionele en op prestatie gebaseerde eigenschappen van bijlagen voor webdiensten van onbeperkte omvang te testen via het streamen van gestructureerde en ongestructureerde gegevens op basis van industrienormen zoals MTOM en MIME. In deze nieuwe uitgave biedt SOAPSonar met name ook ondersteuning voor WS-Trust, SAML 2.0 en WS-identiteitstokens die een op best practices gerichte aanpak voor gefederaliseerd identiteitsbeheer ondersteunen voor strikte verificatie- en autorisatietests.

“Overstappen op een SOA betekent niet dat het probleem van het verplaatsen van grote bestanden binnen uw omgeving is opgelost”, aldus L. Frank Kenney, onderzoeksdirecteur voor Gartner, Inc. “Omdat de complexiteit en grootte van bestanden, en dus bijlagen, exponentieel groeien, is het zeer waarschijnlijk dat bedrijven snel op zoek moeten naar mechanismen en technologieën voor de uitwisseling van grote bestandsbijlagen via webdiensten. We verwachten dat dit probleem zal groeien met het toenemen van het gebruik van SOA’s en nu meer en meer bedrijven gebruik gaan maken van interoperabele diensten.”

“Belastingpapieren en hypothecaire en medische documenten van verschillende groottes en met verschillende opmaken worden in hogere frequentie uitgewisseld via webdiensten, met name nu initiatieven als de Amerikaanse HITECH Act het gebruik van elektronische patiëntendossiers ondersteunen. Tot op heden verliep het testen van grote bijlagen bij webdiensten problematisch als gevolg van beperkingen in de hardware”, aldus Mamoon Yunus, CEO van Crosscheck Networks.

Yunus vervolgt: “SOAPSonar pakt dit probleem aan en levert de nauwkeurige, efficiënte test- en vormgevingscapaciteiten voor documentuitwisseling die van essentieel belang zijn voor onze klanten, zowel in het bedrijfsleven als de publieke sector, om een optimaal rendement op hun investeringen in infrastructuur te bereiken. Omdat veilig ondernemen essentieel is, biedt Crosscheck nu uitvoerige gefederaliseerde SOA-testcapaciteiten zonder onnodige complexiteit toe te voegen. Dit leidt tot een gemakkelijke, veilige en naadloze integratie, zowel binnen organisaties als tussen organisaties en hun partners en klanten.”

SOAPSonar, een kernonderdeel van de holistische productreeks van Crosscheck Networks, biedt eenvoudige, intuïtieve en uitgebreide testcapaciteiten voor op SOAP, XML en REST gebaseerde diensten. De ontwerpstructuur van SOAPSonar is gemakkelijk in te zetten en biedt testmodules voor het testen van de functionele prestatie van meerdere klanten, van de naleving van regels en voorschriften en van de veiligheid. Daarnaast biedt SOAPSonar eind-tot-eind tests voor boodschappen in de wachtrij die IBM MQ, Tibco EMS, WLS JMS en Native JMS ondersteunen, waardoor de continuïteit van het bedrijf met betrekking tot alle handelspartners gegarandeerd wordt – óók met partners die werken met legacy-onderdelen.

De producten van Crosscheck Networks kunnen met elkaar worden gebruikt of naadloos worden geïntegreerd in de bestaande infrastructuur van organisaties. Naast SOAPSonar bestaat de enterprise-class productreeks uit:

  • SOAPSimulator – Een betaalbaar, eenvoudig te configureren, uitgebreid servicesimulatieproduct voor ontwikkelaars en testers. SOAPSimulator stelt hen in staat met webdiensten de kosten en duur van projecten aanzienlijk te verlagen door parallelle ontwikkeling van onderdelen van klanten en diensten van een op SOAP of XML gebaseerde webdienst mogelijk te maken.
  • Forum Sentry – Vereenvoudigt bedrijfscommunicatie door middel van veilige integratie binnen netwerken en bedrijfsgrenzen. De FIPS- en DoD-gecertificeerde Sentry XML Gateway garandeert preventieve risicobeperking bij zakelijke transacties die aan gevaren worden blootgesteld via een Service Oriented Architecture (SOA) door het ontwikkelen en gebruikmaken van krachtige en betrouwbare op SOAP en XML gebaseerde webdiensten mogelijk te maken.

Prijsstelling en verkrijgbaarheid

SOAPSonar 5.0 is direct verkrijgbaar voor klanten. Bestaande klanten kunnen binnen de productinterface rechtstreeks upgraden naar deze nieuwste versie. Ingebruiknamemodellen zijn onder andere zwevende en op classificatie gebaseerde licenties en abonnementen of een vaste prijsafspraak. SOAPSonar 5.0 is verkrijgbaar vanaf $799.

Over Crosscheck Networks

Crosscheck Networks en zijn volledige dochteronderneming Forum Systems leveren oplossingen voor het inzetten van degelijke, flexibele, veilige en betrouwbare webdiensten. De geïntegreerde, holistische productreeks van de onderneming vereenvoudigt en optimaliseert middelen tijdens de levensduur van webdiensten, wat een kortere marktintroductietijd en een sneller rendement op investering garandeert. Crosscheck Networks is het enige bedrijf met HP Enterprise Management Alliance Program (EMAP) certificering voor het testen van Service Oriented Architectures (SOA’s) met integratie in het oorspronkelijke HP Quality Center. Kijk voor meer informatie op: www.crosschecknet.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
CHEN PR
Bryan Grillo, 781-672-3129

bgrillo@chenpr.com