Ingezonden persbericht


Persbericht

Hoe organiseer je Marcom effectiever?
Het Grote Marcom Debat 2009: opkomst van expertteams in de Marcom

Amsterdam, 9 oktober 2009 - Op 3 november 2009 vindt in Amsterdam het Grote Marcom Debat 2009 plaats. Centraal staat de opkomst van expertteams in de Marcom. Onder leiding van een ervaren dagvoorzitter gaan opdrachtgevers, bureaumensen en zelfstandigen fanatiek in debat over de vraag: hoe organiseer je Marcom effectiever anno 2009? Onno Ponfoort van Berenschot,spreker op het Grote Marcom Debat: 'De opkomst van expertteams maakt het noodzakelijk dat organisaties hun marcom beter organiseren.'

Het Grote Marcom Debat 2009 staat onder leiding van - voormalig programmadirecteur van PICNIC - Monique van Dusseldorp. Piet Hein Smit, partner van reclamebureau XXS, Onno Ponfoort van Berenschot en Frenkel Denie, marketingmanager van Bavaria houden een korte inleiding en debatteren fanatiek mee. Het Grote Marcom Debat 2009 is een initiatief van Nancy Emmens (Brandmarque), Inge Meilink (IM Marketing), Linda Lulu Lupgens (Footprints and More) en Eelco Parie (Parie Communicatie). Marketing Tribune is founding partner.

Opkomst expertteams niet te missen
De opkomst van expertteams in Marcom is niet te missen. Onafhankelijke reclamemensen, marketing- en brandingspecialisten, pr-adviseurs en andere experts werken zij aan zij in deze functionele 'gelegenheidsnetwerken'. Is dit de nieuwe manier van werken? Zijn deze teams sneller, beter, flexibeler? Tijdens het Grote Marcom Debat 2009 gaan opdrachtgevers, bureaumensen en zelfstandigen aan de slag om antwoorden op deze en andere vragen te vinden.

Opzet debat en aanmelden
Het Grote Marcom Debat 2009 vindt plaats in club Panama te Amsterdam. Na een aantal korte inleidingen zetten de deelnemers in kleinere groepen hun tanden in een aantal prikkelende stellingen. Na afloop van het debat is er gelegenheid tot naborrelen en netwerken.

Het Grote Marcom Debat start om 13:00 uur. Deelname kost ¤79,-, inclusief hapjes en drankjes. Kijk voor het volledige programma en overige informatie op www.hetgrotemarcomdebat.nl. U kunt zich daar aanmelden. Dat kan ook door te reageren op de mail bij dit persbericht.