Ingezonden persbericht


Stem nu op favoriete EO-programma's
EO.nl vanaf december verzamelplek voor oude en nieuwe programma's

EO.nl is vanaf december de verzamelplek van de Evangelische Omroep voor haar radio- en televisieprogramma's, van recent uitgezonden programma's tot echte klassiekers. Om te bepalen welke programma's als eerste worden gepubliceerd op EO.nl kan het Nederlands publiek vanaf vandaag stemmen op hun favoriete EO-programma. De programma's met het hoogste aantal stemmen zijn straks als eerste terug te zien of te beluisteren op EO.nl. Stemmen kan tot en met 1 december op eo.nl/watwiltuzien.

De EO wil met EO.nl een centrale plek bieden voor het (opnieuw) bekijken of beluisteren van EO-programma's. Uit het uitgebreide aanbod van zowel oude als nieuwe programma's kan de bezoeker straks zelf kiezen wát hij kijkt en wannéér. Het gaat daarbij om programma's die recent of al langer geleden door de EO zijn ontwikkeld, aangekocht of geselecteerd. Ook zijn op EO.nl straks alle speciale EO-producties terug te zien die nu worden uitgezonden op de themakanalen van Nederland24.

Stemmen
Het publiek kan op eo.nl/watwiltuzien stemmen op diverse programma's. Van specifieke uitzendingen van Knevel & Van den Brink, Nederland Zingt of Praise op Zaterdag tot een concert van Kees Kraayenoord, een Bijbelstudie van Henk Binnendijk of een aflevering van EO Kinderkrant. Ook kan het publiek zelf programma's of uitzendingen aandragen. Op 14 december wordt bekend gemaakt welke programma's het populairst zijn en als eerste worden vertoond op EO.nl. In de toekomst wordt het aanbod op de website steeds verder uitgebreid.


---

Noot voor redactie,

Ingezonden persbericht