Peplink Balance beloond met de PC Pro Recommendation

Unieke eigenschappen en gebruiksgemak bezorgen Peplink Balance een belangrijke erkenning

MOUNTAIN VIEW, Californië (VS)--(BUSINESS WIRE)-- 20091103 --

Peplink Balance, de toonaangevende multi-WAN-router die belasting balanceert en voor een 100% productieve tijd van internet zorgt, is erkend met een aanbeveling van PC Pro, het toonaangevende maandblad voor de PC in het VK. Het 310 model van Peplink Balance is beloond met de onderscheiding “PC Pro Recommended” en scoorde in alle categorieën vijf sterren.

PC Pro erkent de Peplink Balance omdat hij met zijn gebruiksgemak en “indrukwekkende reeks eigenschappen”, boven de concurrentie uitsteekt, evenals de capaciteit van de router om de belasting van internetlinks te balanceren, die wel 6 algoritmen voor een evenwichtige belasting levert. Ook wordt het veelzijdige beleid voor inkomend en uitgaand verkeer geroemd. “Het MKB krijgt waar voor z’n geld en zullen het gemakkelijk weten toe te passen.”

Het VPN-kenmerk van Peplink dat de belasting tussen sites balanceert en het mogelijk maakt meerdere kantoren met elkaar te verbinden door van meerdere VPN-tunnels gebruik te maken, is ook getest en geprezen. De nieuwe Peplink Balance Firmware is uitgebracht om de VPN automatische omschakeltijd tussen sites te verbeteren, zodat letterlijk binnen een seconde na de onderbreking in de verbinding automatisch wordt omgeschakeld. Met deze unieke eigenschap kan Peplink Balance aan de strenge eisen van steeds meer gespecialiseerde industriële en militaire inzet voldoen. De nieuwe Peplink Balance Firmware is ook met een monitor uitgerust die gebruikers helpt bij het controleren van het ISP-datagebruik en belasting vermijdt met het oog op de voor de Britse markt ingestelde beperkingen op bandbreedtegebruik.

Aangezien zakelijke toepassingen zich naar internet begeven met cloud-technologieën, moeten zakelijke gebruikers er zorg voor dragen dat de internetverbinding altijd snel en voorhanden is. De Peplink Balance past deze eisen in de zakelijke netwerken van vandaag de dag. PC Pro is het daarmee eens, met Peplink Balance multi-WAN-routers kunnen gebruikers eenvoudig meerdere internetdiensten van verschillende providers combineren zodat hun productieve tijd en totale bandbreedte aanzienlijk toeneemt. Bezoek voor een volledig overzicht onze website op: http://www.peplink.com.

Over Peplink

Peplink zet de toon in de ontwikkeling van oplossingen voor het balanceren van internetbelasting en voor automatische omschakelingen. Met de Balance dual-WAN en multi-WAN-routers is internet betrouwbaarder voor ondernemingen, neemt het rendement toe en nemen de kosten af. Peplink Balance-routers zijn over de hele wereld in gebruik en zorgen ervoor dat duizenden ondernemingen met internet verbonden blijven en hun productiviteit verbeteren. Peplink heeft samenwerkingsverbanden met distributeurs en systeemintegrators over de hele wereld. Voor informatie over Peplink gaat u naar http://www.peplink.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
Peplink
Matthew Chan, +852 2990 7625 (International)
matthewc@peplink.com
Maurizio Cassissa, +39 02 8986 6852 (Italië)
mcassissa@peplink.com
Tim Simdorm, +1-866-463-0129 (Verenigde Staten)
tsimdorm@peplink.com