Gemeente Valkenswaard

2010 aangeboden

Begroting 2010 aangeboden

Het college van Valkenswaard heeft aan de gemeenteraad de ontwerpbegroting 2010 en de daarbij behorende meerjarenramingen tot en met het jaar 2013 aangeboden.

De begroting 2010 is sluitend en in de programma's en het perspectievenprogramma 2010 t/m 2013 geeft het college aan wat de komende jaren eigenlijk nodig is, waarbij de uitgangspunten van het coalitieprogramma zijn meegenomen. De speerpunten van deze coalitie krijgen daarbij een prominente plaats. De beleids(programma)begroting begint met een samenvatting, waarin het dikke boekwerk beknopt is weergegeven. Deze komt in de plaats van de Begroting In Eén Oogopslag (BIEO), die de laatste jaren met de begroting is meegezonden.

Begrotingsbehandeling
Op woensdag 4 november 2009 zal de gemeenteraad de begroting voor het jaar 2010 behandelen. De raad doet dit in een openbare vergadering die begint om 13.00 uur in de raadszaal in het gemeentehuis.

De begroting 2010 ligt voor belangstellenden ter inzage in de informatiehoek in de hal van het gemeentehuis en bij de openbare bibliotheek aan De Hofnar 12. Nadat de begroting is vastgesteld, zal deze ook te vinden zijn op deze website.