Gemeente Heemskerk


dinsdag, 20 oktober 2009

Doe mee aan de Dag van de Dialoog op 4 november 2009

Op 4 november vindt de Dag van de Dialoog weer plaats. Op diverse plaatsen in Heemskerk staan tafels bij verschillende organisaties en instellingen waar ongeveer zeven mensen met elkaar in gesprek kunnen gaan over een vastgesteld thema. Tijdens het gesprek wordt een maaltijd geserveerd.

De Dag van de Dialoog is bedoeld om anderen te leren kennen en naar elkaar te luisteren zonder elkaar te hoeven overtuigen van het eigen gelijk. Het doel van de dag is dat hierdoor meer begrip ontstaat en de leefomgeving prettiger wordt.
Al voor het vierde jaar organiseert Bureau Discriminatiezaken de Dag van de Dialoog. Deelnemers en tafelorganisatoren zijn al die jaren erg enthousiast, vooral omdat de gesprekken heel open en inspirerend zijn, ondanks dat je andere deelnemers niet kent.

Aanmelden
Iedereen kan meepraten en mee-eten. De deelnemers kunnen kiezen tussen de lunchdialoog van 12.00 tot 14.00 uur of het dinerdialoog van 17.30 tot 19.30 uur. 's Avonds is er een centrale slotbijeenkomst waar men kan napraten over de ervaringen van de dag.
Opgave voor het organiseren van een tafel of voor deelname aan een dialooggesprek kan bij Bureau Discriminatiezaken via telefoonnummer 023-5315842 of per mail info@remove-this.bdkennemerland.nl.
---