XS4ALL


XS4ALL op Infosecurity 2009

22-10-2009
Categorie: Bedrijfsnieuws

Ook dit jaar is XS4ALL weer te vinden op de vakbeurs InfoSecurity op 4 en 5 november in Utrecht. Op deze beurs bieden XS4ALL en andere bedrijven een compleet overzicht van de belangrijkste zaken rondom IT-beveiliging. XS4ALL zal als enige internetprovider aanwezig zijn. We nodigen u graag uit om onze stand te bezoeken.

Het thema van XS4ALL is dit jaar Veilig Telewerken, want thuiswerken doen we steeds vaker. Hoe regelt u ADSL-verbindingen voor uw medewerkers of filialen zonder concessies te doen aan de betrouwbaarheid van uw bedrijfsnetwerk? Onze medewerkers kunnen u er alles over vertellen. U bent van harte welkom voor een versnapering en een persoonlijk gesprek op de stand van XS4ALL (A118).

Infosecurity.nl, dé toonaangevende vakbeurs op het gebied van IT Security in de Benelux, bestaat dit jaar tien jaar. Al een decennium lang biedt Infosecurity.nl een overzicht van de nieuwste beveiligingstechnieken, -producten en -diensten. Ruim 140 exposanten zorgen voor een breed expositieprogramma.

In het seminarprogramma komen onder andere de onderwerpen 'Cloud Computing', 'Hacking' en 'Sustainable Security in the next ten years' aan de orde. Infosecurity vindt gelijktijdig plaats met de vakbeurzen Storage Expo (dataopslag en - beheer), LinuxWorld (Open Source) en het Tooling Event (IT Beheer). Met één bezoek kunt u bij vier vakbeurzen terecht!