Gemeente Beuningen


Inloopavond fietspad Burg. van Suchtelenstraat

De gemeente gaat een gedeelte van de Burgemeester van Suchtelenstraat in Beuningen aanpassen om zo de verkeersveiligheid te verhogen. Het plan wordt uitgelegd tijdens de inloopavond op woensdag 4 november in de Lèghe Polder.

De gemeente wil het gedeelte van de Van Suchtelenstraat tussen de kruising met de Houtduiflaan en de Pieckelaan aanpassen. Het gaat daarbij om de aanleg van een fietspad en de aanpassing van de kruising. Om dit plan uit te voeren, moet de gemeente het bestemmingsplan herzien. Het ontwerpbestemmingsplan ligt daarom tot en met 9 december ter inzage op het gemeentehuis. In de bekendmaking hieronder, kunt u daar meer over lezen.

Wilt u het verkeerskundig ontwerp bekijken? Loop dan woensdag 4 november tussen 19.00 en 21.00 uur de Lèghe Polder aan de Schoolstraat 16 in Beuningen binnen. Medewerkers van de gemeente beantwoorden dan ook graag uw vragen. Kunt u 4 november niet? Mail dan uw vraag naar gemeente@beuningen.nl en geef als onderwerp 'Fietspad Van Suchtelenstraat' aan.

Bekendmaking Ontwerpbestemmingsplan Fietspad Burgemeester van Suchtelenstraat

Burgemeester en wethouders van de gemeente Beuningen maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening het volgende bekend.

Het ontwerpbestemmingsplan "Fietspad Burgemeester van Suchtelenstraat" ligt van 29 oktober tot en met 9 december 2009 voor eenieder ter inzage op de afdeling VROM in het gemeentehuis. U kunt het ontwerpbestemmingsplan elke werkdag tijdens de gebruikelijke openingstijden inzien of op afspraak buiten deze tijden. U kunt het plan ook hieronder downloaden. Ontwerp besluit bestemmingsplan Bestemmingsplan Fietspad Burgemeester Van Suchtelenstraat

Het ontwerpbestemmingsplan heeft betrekking op het aanleggen van een eenzijdig 2-richtingen fietspad in Beuningen langs de van Suchtelenstraat, gelegen tussen de Houtduiflaan en de Reekstraat, inclusief de reconstructie van het kruispunt van Suchtelenstraat-Houtduiflaan. Gedurende genoemde termijn van zes weken kunt u naar keuze schriftelijk of mondeling uw zienswijze omtrent het plan naar voren brengen bij de gemeenteraad van Beuningen, Postbus 14, 6640 AA Beuningen. In de zienswijze moet duidelijk worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerp-besluit (het ontwerpbestemmingsplan) deze betrekking heeft. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met dhr. E. Meindersma van de afdeling VROM, tel. 024-6780800. Van de mondelinge zienswijzen wordt een verslag gemaakt.