Senternovem

28-10-2009 | Grote finale NET-Trofee tijdens congres 'De Markt in Beweging'

Over een week valt de beslissing: de winnaar van de NET-Trofee wordt bekendgemaakt. De grote finale vindt plaats tijdens het Meer Met Minder Congres `De Markt in Beweging' in Rotterdam. Tijdens het middagprogramma zullen de drie finalisten zich presenteren, en als hoogtepunt volgt de prijsuitreiking door Leon van Halder, secretaris-generaal Wonen, Wijken en Integratie.

Het congres 'De markt in Beweging', georganiseerd door de stichting Meer Met Minder, vindt plaats in de Schiecentrale in Rotterdam, van 13.30 tot 18.00 uur op 4 november. Naast de uitreiking van de NET-Trofee, zijn kennisuitwisseling, discussies en netwerken de belangrijkste ingrediënten van het congres.

Markt in beweging
Op het gebied van energiebesparing gebeurt er van alles. Er begint echt een markt te ontstaan, met vraag en aanbod. De overheid heeft een omvangrijk pakket aan stimuleringsmaatregelen neergezet. Marktpartijen zien ook kansen en stappen in met eigen initiatieven en kortingsacties. Gemeenten tenslotte werken aan hun lokale energiebesparingsaanpak. Tijdens het congres kunnen al deze partijen laten zien wat er allemaal mogelijk is op het gebied van energiebesparing.

Van 't Hek & Rakhorst
In een DWDD-setting gaan oud-hockey'er en presentator Tom van 't Hek, bijgestaan door sidekick en zakenvrouw van het jaar Anne-Marie Rakhorst, in discussie over een aantal actuele thema's. Wat doen we met de veelheid aan regelingen? Weten gebouweigenaren de weg te vinden en worden ze daarbij goed geholpen? Hoe verloopt de aanpak in de praktijk? Daarnaast is er een dynamische informatiemarkt, waar een aantal organisaties zichzelf en hun initiatieven presenteren. Contact