PERSUITNODIGING Menzis zet Groene Hart Ziekenhuis in het zonnetje

03/11/2009 16:45

Menzis zorg en inkomen

Het Groene Hart Ziekenhuis te Gouda heeft iets te vieren. Roger van Boxtel, bestuursvoorzitter van zorgverzekeraar Menzis, komt speciaal langs om namens Menzis de TopZorg-predikaten voor de komende twee jaar te overhandigen aan bestuursvoorzitter en aan de verschillende poliklinieken van het ziekenhuis.

De predicaten worden uitgereikt op woensdag 4 november a.s. van 12.00 uur tot 13.00 uur in het GHZ. U bent van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn. Meldt u zich een kwartier van tevoren (12.45 uur) aan de receptie van de Bleulandlocatie, aan de Bleulandweg 10 te Gouda. Meldt u uw komst vooraf aan via communicatie@ghz.nl

TopZorgpredictaten worden uitgereikt op basis van de kwaliteit van de behandeling: de medische kwaliteit, snelheid en informatieverstrekking. Bij het vaststellen van de kwaliteitscriteria hebben, naast medisch deskundigen, klanten en patiƫntenorganisaties - zowel categoraal als NPCF en Zorgbelang - een belangrijke rol gespeeld. In 2008 zijn predicaten verleend voor de behandeling van spataderen, borstkanker, cataract, meniscus en liesbreuk. Nu heeft Menzis daar de volgende TopZorgpredicaten aan toegevoegd: amandelen verwijderen, plaatsing van knieprothese en heupprothese en operatie van lage rughernia.