Overname van Oakdale door Stratus marktonderzoek

04/11/2009 10:17

Stratus marktonderzoek B.V.

Vanaf 1 november worden alle activiteiten van Oakdale door Stratus marktonderzoek uitgevoerd en is Oakdale ook gehuisvest in Zoetermeer.

De activiteiten van Oakdale markt- en beleidsonderzoek worden per 1 november overgenomen door Stratus marktonderzoek. De dienstverlening door Oakdale kenmerkt zich door een klantgerichte aanpak waarbij met behulp van IT oplossingen met name klant- en medewerkersonderzoek op een efficiënte wijze worden uitgevoerd. Op deze terreinen ligt ook de match tussen Oakdale en Stratus marktonderzoek.

Stratus marktonderzoek is een full-servicebureau voor marktonderzoek, dataverzameling, monitoring en benchmarking en is onderdeel van de onderzoeks- en adviesgroep Panteia. Betrokken partijen zijn ervan overtuigd dat door de overname de continuïteit van Oakdale en de kwaliteit en professionaliteit van de dienstverlening blijvend gewaarborgd worden. Wat zeker hetzelfde blijft is een pragmatische aanpak met ervaren projectleiders en onderzoek dat op een efficiënte wijze antwoord geeft op de informatiebehoefte van klanten.

Het nieuwe adres van Oakdale is Bredewater 26, Postbus 7001, 2701 AA Zoetermeer (telefoon 079-322 2180, fax 079 - 322 2181, www.oakdale.nl).