OHRA introduceert het "nieuwe" zorgverzekeren

04/11/2009 11:22

Creative Venue BV

Digitaal declareren en altijd en overal inzicht in eigen gegevens

Arnhem, 4 november 2009 - OHRA introduceert vanaf januari 2010 het "nieuwe zorgverzekeren" waarbij het voor klanten een stuk makkelijker wordt om alle zorgverzekeringszaken online te regelen. Naast volledig inzicht in de zorgkosten en vergoedingen is het nu ook mogelijk om zelf nota's van zorgverleners digitaal te declareren. Daarnaast kunnen OHRA verzekerden in 2010 receptplichtige geneesmiddelen die online besteld worden gratis thuis laten bezorgen.

OHRA werkt hiervoor samen met een online apotheek die zorgt dat klanten snel en op tijd hun geneesmiddelen in huis hebben. Ook kunnen klanten direct nagaan of een behandeling of consult vergoed wordt en hoeveel eigen risico er nog openstaat, zodat ze geen verrassingen achteraf krijgen. De mogelijkheid tot digitaal declareren is bij OHRA straks niet alleen gemakkelijk, maar het geeft ook nog eens inzicht welke nota's gedeclareerd zijn. Daarnaast hebben klanten direct overzicht welk bedrag uitbetaald wordt.

"Met het nieuwe zorgverzekeren draait bij ons alles om service en gemak", aldus marketing manager Robert Dalhuisen. "Het online wijzigingen van de eigen gegevens is vanaf januari 2010 een van de vele nieuwe gemaksopties. En zo is bijvoorbeeld de online apotheek voor mensen die tijdens of na hun werk geen tijd hebben om hun geneesmiddelen op te halen een uitkomst, juist omdat ze als service online besteld en gratis thuis bezorgd kunnen worden."

Dalhuisen: "In de nieuwe OHRA TV commercial staat het nieuwe zorgverzekeren centraal en daarmee de online behoeften van onze klanten. Door de combinatie van onze website (ohra.nl ) en de mensen van OHRA in ons contact center staan we voor hen 24 uur per dag klaar. We bieden meer dan voorheen de mogelijkheid om als verzekerde zaken te regelen waar, hoe en wanneer je maar wilt. Dat wil zeggen online, telefonisch of per post."

Voor meer informatie: www.ohra.nl/zorg