Jasmine Sendar zingt voor veiliger verkeer

04/11/2009 11:29

Veilig Verkeer Nederland

JASMINE SENDAR ZINGT VOOR VEILIGER VERKEER

Deze week brengt Jasmine Sendar haart eerste Nederlandstalige single uit.

De actrice zingt voor het goede doel waar zij ook ambassadeur van is.

Jasmine Sendar is sinds het voorjaar ambassadeur van Veilig Verkeer Nederland. Ze heeft al een groot aantal verkeersacties bijgewoond en brengt dus nu een song uit. De song is bedoeld om jongeren meer bewust te maken van het verkeer.

Verkeer is voor veel jongeren vanzelfsprekend, maar helaas vallen er jaarlijks nog 3.251 slachtoffers tussen de 0 en 24 jaar, waaronder 162 dodelijk. Deze ongevallen hebben veel impact op de omgeving van het slachtoffer. Juist bij de doelgroep jongeren maakt dit een onuitwisbare indruk.

Jasmine Sendar is onlangs in contact gekomen met ouders van een jongen die is overleden bij een ongeluk. "Het raakt je ontzettend als je ziet wat de effecten zijn van zoiets verschrikkelijks. Ik hoop een bijdrage te kunnen leveren aan de bewustwording van een veiliger verkeer".

De song gaat over een Jasmine die haar geliefde verliest bij een ongeluk. Er is ook een indringende videoclip gemaakt. De clip is eerst exclusief via Habbo Hotel te zien, maar is inmiddels ook op YouTube te vinden. Jasmine Sendar bezoekt als onderdeel van de campagne een aantal scholen om op te treden en aandacht te vragen voor veilig verkeer.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.youtube.com/watch?v=j6DogHfanM8