Gemeente Epe


Bekijk het Bomenbeleidsplan, de Bomenlijst en de aanvulling
kapbepaling

Vanaf vandaag zijn bovenstaande stukken zes weken in te zien. Het
college van burgemeester en wethouders van de gemeente Epe is namelijk van plan om de concepten Bomenbeleidsplan, Bomenlijst en de aanvulling op de kapbepalingen van de APV voor te leggen aan de gemeenteraad. U kunt de stukken tot 15 december bekijken en er uw mening over geven. Hieronder staat hoe en waar.

Â

In het Bomenbeleidsplan staat hoe de gemeente een kwalitatief goed
bomenbestand wil ontwikkelen en in stand houden. De Bomenlijst bevat de bijzondere bomen in de gemeente Epe. Voor deze bomen is straks nog steeds een kapvergunning vereist. Overige bomen worden
kapvergunningvrij. De aanvulling op de kapbepalingen van de APV Epe 2008 bestaat uit twee artikelen. In deze artikelen worden de herplant- en instandhoudingsplicht en de bestrijding van boomziekten geregeld.

Â

Uw mening

Tijdens de inzagentermijn kan u een schriftelijke en/of mondelinge
zienswijzen naar voren brengen. De schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 600, 8160 AP Epe. Mocht u de zienswijze mondeling naar voren willen brengen, dan kunt u daarvoor contact opnemen met Kitty Lamaker, tel.: 0578 67 87 87 (di, wo, vr).

De raadscommissievergadering is voorzien voor donderdag 21 januari.

Â

Downloaden

Het concept Bomenbeleidsplan, de concept Bomenlijst en de aanvulling op de kapbepalingen kunt u via de zojuist getoonde linken downloaden, ze staan onderaan de tekst. U vindt ze ook via www.epe.nl -> Actueel
-> Bekendmakingen -> Groen- en Natuurbeheer.