Politie Noord-Holland-Noord

Berichten van woensdag 4 november

Alkmaar, 04-11-2009 o 14.00 uur

Bestuurster komt met auto in sloot terecht

Middenmeer, woensdag 4 november

Een 40-jarige automobiliste uit Anna Paulowna raakte woensdagochtend rond 09.15 uur gewond op de Schagerweg. De vrouw kwam uit de richting van Wieringerwerf. Door onbekende oorzaak begon haar voertuig te slingeren. Zij kwam tegen een boom en belandde met haar auto op zn kant in de sloot. De brandweer bevrijdde de vrouw uit haar voertuig. Zij werd met beenletsel overgebracht naar het VU -ziekenhuis in Amsterdam.

Gestolen bromfiets maar ook harddrugs

Alkmaar, dinsdag 3 november

Een 32-jarige man uit Alkmaar werd dinsdagmiddag rond 15.00 uur aangehouden op de Koorstraat toen bleek dat hij op een gestolen bromfiets reed. Een motoragent zag de man zonder helm rijden en hield hem aan. De agent zag dat er een stuk tape over het contactslot zat geplakt. Bij navraag van het kenteken bij de meldkamer bleek de bromfiets gestolen te zijn. De verdachte verklaarde het voertuig achter in een schuurtje gevonden te hebben. Bij veiligheidsfouillering van de verdachte werd een busje pepperspray aangetroffen maar ook enkele wikkels met vermoedelijk harddrugs. De Alkmaarder werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

Beginnend bestuurder raakt rijbewijs kwijt

Alkmaar, woensdag 4 november

Een 33-jarige beginnend automobilist uit Alkmaar werd woensdagochtend rond 01.15 uur aangehouden op de Lodewijk van Velthemstraat met teveel drank op. De man blies 350 ug/l. Dit is precies de grens waarop het rijbewijs van beginnend bestuurders wordt ingevorderd. De Alkmaarder moest zijn rijbewijs inleveren.

Fietsendief aangehouden

Heerhugowaard, dinsdag 3 november

Een 31-jarige man uit Alkmaar werd dinsdagavond rond 20.10 uur aangehouden op het Rustenburgerhof. Hij was aangehouden door de man wiens fiets hij probeerde te stelen.

De politie kwam ter plaatse en de man gaf toe dat hij de fiets had proberen weg te nemen. Hij gaf aan dit vaker te doen omdat hij van heel weinig geld rond moest komen. Hij werd aangehouden overgebracht naar het politiebureau in Alkmaar.