Easylon viert FOSAG Partnership met actie

04/11/2009 15:53

FOSAG Belangenbehartiging en Dienstverlening B.V.

Easylon Loon & Salaris B.V. is FOSAG Partner geworden. "Er is sprake van een groei in zelfverwerking via onze Elsa sotware. Dat heeft absoluut te maken met de huidig gewenste besparing op uitvoeringskosten", aldus Easylon directeur Bert Schalker.

Deze specialist in salaris- en personeelsadministratie merkt dat bedrijven juist nu gebruik maken van de mogelijkheid om te kiezen tussen het uitbesteden van de salarisadministratie of het zelf verwerken.

Ledenactie

Om het partnership te vieren, voert Easylon een ledenactie. Nieuwe Salarissoftware klanten krijgen gratis de Elsa Schilders- of Bouwmodule, ter waarde van 395 euro plus een gratis cursus Elsa salarisprogrammatuur voor één persoon ter waarde van 350 euro. Bestaande klanten krijgen een éénmalige korting van 350 euro op de onderhoudsprijs van 2010 of een gratis cursus Elsa salarisprogrammatuur, ter waarde van 395 euro.

Loonservice

Nieuwe Loonservice klanten krijgen gratis de installatie en opstart ter waarde van 250 euro en drie maanden of perioden geen vaste kosten doorberekend ter waarde van 150 euro. Bestaande klanten van de Loonservice ontvangen een éénmalige korting van 150 euro op de vaste kosten van 2010.





http://www.fosag.nl

http://www.fosag.nl