Optimisme overheerst op MotoVAK 2009

04/11/2009 16:42

Rai Vereniging

Veel enthousiasme, een goede sfeer, een positieve stemming en een goede orderintake. Kort samengevat was dat op 3 november om 17:00 uur de eerste indruk van MotoVAK 2009.

De driedaagse vakbeurs die in beursgebouw INTRES in Hoevelaken plaatsvond viel over het algemeen zeer in de smaak bij de exposanten. In een aangename ambiance presenteerden zij aan de bijna 700 vakbezoekers hun producten voor het seizoen 2010. Eugène Daams, secretaris afdeling Gemotoriseerde Tweewielers van RAI Vereniging vat de sfeer als volgt samen: "Je kunt in een rustige sfeer onderhandelen en zaken doen. MotoVAK is een uitstekend initiatief om je producten aan de aftermarket te laten zien. Het is echt een aftrapmoment voor het seizoen 2010." De rustige sfeer en het brede aanbod van producten hebben zeker bijgedragen aan de orderintake die deze MotoVAK goed te noemen was, aldus enkele deelnemers.

Rond de 25 exposanten toonden op een volledig volgeboekte beursvloer een breed scala aan producten, noviteiten en primeurs. Daarnaast was er veel aandacht voor banden, olie- en smeermiddelen en werkplaatsinrichting voor gemotoriseerde tweewielers. De meeste exposanten waren goed te spreken over de opzet en de hele organisatie die in handen was van de afdeling Gemotoriseerde Tweewielers van RAI Vereniging.

Aan MotoVAK nam dit jaar ook een aantal nieuwe leden van RAI Vereniging afdeling Gemotoriseerde Tweewielers deel. Deze nieuwe exposanten gaven aan tevreden te zijn en zeker positief te staan ten aanzien van deelname in 2010. MotoVAK 2010 zal plaatsvinden in dezelfde periode. Beursgebouw INTRES in Hoevelaken zal wederom de locatie zijn.

Einde bericht





http://www.raivereniging.nl