Airport Weeze


Ryanair opent nieuwe routes van Niederrhein naar Noord-Afrika

Vanaf Airport Weeze voor het eerst naar Agadir en Fez / Uitbreiding van de winterdienstregeling

Met Agadir en Fez in Marokko heeft de luchtvaartmaatschappij Ryanair vandaag twee nieuwe bestemmingen vanaf Airport Weeze geopend. De grootste Europese Low-Cost luchtvaartmaatschappij, die op Airport Weeze 7 Boeings gestationeerd heeft, biedt intussen meer dan 50 bestemmingen vanaf Weeze aan.
Naast de bestemmingen Lanzarote, Gran Canaria en Tenerife op de Canarische Eilanden, heeft Ryanair nu met Marrakesh, Agadir en Fez vanaf Weeze nu extra vakantiebestemmingen in het programma, die ook in de wintermaanden veel zon en aangename lucht- en watertemperaturen beloven.
Achttien keer per week start Ryanair vanaf Weeze naar deze 6 vakantiebestemmingen.
De grote Nederlandse en Duitse reisorganisaties hebben hun vakantieaanbod vanaf Weeze, met in dit winterseizoen 9 wekelijkse vluchten, eveneens duidelijk opgevoerd. (winter 2008: 6 vluchten) De individuele vakantieganger of die met een voorkeur voor georganiseerde reizen hebben nu de keus uit de Canarische Eilanden en Egypte (Hamburg international) en de Turkse Rivièra (Sky Airlines / Sun Express)

Ter gelegenheid van de eerst vlucht van Ryanair naar Fez vandaag, ging het er beestachtig aan toe op het vliegveld. Met kamelendame Liska kregen de verraste passagiers bij het instappen al een voorproefje op hun vakantiebestemming.

Foto 1: Bij de opening van de nieuwe route vanaf Airport Weeze naar Fez: Dennis Rijks von Berts Animal Verhuur (1.v.l.); Captain Walter van Kann en zijn crew (3.v.r.); Alexandra König, Marketing Ryanair (2.v.l.); und Holger Terhorst (rechts), Marketingmanager Airport Weeze.

Foto 2: Kamelendame Liska en Ryanair-Medewerkster Katarina Dobrovolna.