Gemeente Oirschot


Windpark Kattenberg-Reedijk

Â

Essent Wind Nederland werkt al enige jaren aan de voorbereiding van een windturbinepark voor de opwekking van duurzame energie. Het windpark is gepland ten noorden van de A58 tussen de wegen Kattenberg en Reedijk in de gemeente Oirschot en de gemeente Oisterwijk.

Â

Recent heeft Essent Wind Nederland bij de gemeente Oisterwijk en de gemeente Oirschot het verzoek ingediend om het geplande windpark op te nemen in het nieuwe bestemmingsplan buitengebied. Dit is voor Essent Wind Nederland aanleiding om een informatiebijeenkomst te organiseren.

Omwonenden rond de geplande locatie zijn welkom op een openbare informatiebijeenkomst, waarin het initiatief wordt toegelicht. De bijeenkomst heeft het karakter van een 'inloopavond': U kunt binnenlopen op een door u gewenst tijdstip. Er zijn vertegenwoordigers van de gemeente, de initiatiefnemer en deskundigen aanwezig om uw vragen persoonlijk te beantwoorden.

Â

De bijeenkomst is op woensdagavond 4 november 2009 vanaf 20.00 uur tot 22.00 uur
in De Stapperij, Spoordonkseweg 80 in Oirschot.

Â

Om de informatiebijeenkomst(en) zo goed mogelijk te kunnen voorbereiden verzoeken wij om u vooraf aan te melden bij Rick van Mensvoort, Essent Wind Nederland, telefoon 038-852 4115, e-mail rick.van.mensvoort@essent.nl

Â

Vragen aan de gemeente Oirschot kunt u stellen aan Deon van Schijndel. Hij is bereikbaar op nummer (0499) 583 333 of per mail op d.vanschijndel@oirschot.nl .