Stichting Bouw Research

TransformatieSpecial Fiscale aspecten van transformatie

4 november 2009
SBR, Groothandelsgebouw

¤ 195.00 (deelnemers TransformatieNetwerk gratis) per deelnemer (ex. 19% btw)

Herbestemmingsprojecten vergen maximale creativiteit. Niet alleen qua ontwerp en technische oplossingen, maar ook fiscaal en financieel. In deze eerste Special gaan we in op de financiële mogelijkheden om herbestemming sneller haalbaar te maken. We gaan de diepte in op een fiscale constructie die een besparing van 13% op de verwervingsprijs kan opleveren, mits zorgvuldig uitgevoerd. In deze special leert u aan de hand van cases de zaken waar u op moet letten.

Aanmelden

Deelnemers ontvangen een bevestiging van aanmelding per e-mail. Bepaalde doelgroepen krijgen bij sommige bijeenkomsten voorrang. Daarom is - ook bij gratis bijeenkomsten - registratie via onze kenniswinkel noodzakelijk.

Kies bij de eventuele doelgroepen die u hieronder ziet voor de juiste optie en vermeld één voor één de namen van de deelnemer(s) en hun persoonlijke e-mailadres.

Als lid van het TransformatieNetwerk mag u gratis deelnemen aan de TransformatieSalons en -Specials. Herbestemmen van leegstaand vastgoed is de opgave van de toekomst. Voor ¤495,00 kunt u een jaar lang aan de hand van concrete cases uw kennis aanscherpen. Wij maken graag kennis met u! Ga naar www.woneninkantoren.nl voor meer informatie. Er is ook een LinkedIn Group: Transformatie van kantoren