Ingezonden persbericht



---



PQR organiseert opnieuw netwerkborrel op Storage Expo 2009 Onder het genot van een hapje en drankje is iedereen welkom

De Meern, 27 oktober 2009 - Op 4 november, de eerste dag van de Storage Expo beurs, organiseert PQR een netwerkborrel op haar stand. Vanaf 15:00 uur is iedereen van harte welkom om onder het genot van een hapje en een drankje met elkaar van gedachten te wisselen.

Netwerken is een leuke manier om nieuwe mensen te leren kennen of om bestaande contacten te onderhouden. PQR stelt je in de gelegenheid om je kennis te verbreden en om ervaringen te delen. Maar ook om nieuwe mogelijkheden te ontdekken en samenwerkingsverbanden aan te gaan en goed op de hoogte te blijven van wat er speelt in de ICT-branche. Speciaal voor deze borrel zal er een aantal Senior Consultants aanwezig zijn van PQR om ook inhoudelijk over bijvoorbeeld storage of virtualisatie van gedachten te kunnen wisselen. Uiteraard is het ook mogelijk één van PQR's Account Managers of andere PQR-medewerkers te spreken.

Bas ter Heurne, Sales Manager bij PQR: "Na het succes van de netwerkborrel vorig jaar, nodigen wij wederom iedereen uit om bij te praten. Natuurlijk kunt u beide dagen bij ons op de stand terecht. Wij leggen u graag in heldere bewoordingen uit hoe u uw ICT-omgeving optimaal kunt inrichten. PQR creëert overzicht en eenvoud in de wirwar aan informatie die u op een beurs als deze tegenkomt."

Kortom, wil je meer weten over storage, virtualisatie of applicatiebeschikbaarheid, wil je jouw ervaringen graag delen, sparren over een bepaald onderwerp of wil je gewoon eens de sfeer van PQR proeven, kom dan naar de PQR Netwerkborrel! Je kunt PQR vinden in hal 1, stand D045.

Voor uw registratie kunt u hier klikken. Na uw registratie wordt uw persoonlijke toegangsbadge per post toegezonden. Met deze toegangsbadge kunt u GRATIS alle beurzen bezoeken.

Over PQR
PQR is de specialist voor professionele ICT-infrastructuren, met focus op Server & Storage, Virtualisatie en Applicatiebeschikbaarheid. Klanten van PQR zijn actief in alle sectoren van de samenleving en een significant deel van de omzet wordt gerealiseerd bij non-profit organisaties, de gezondheidszorg, educatie, lokale en rijksoverheid.

PQR is HP GOLD Preferred Partner 2009, VMware Premier Partner en Best VMware Authorized Consultant Partner 2008 in EMEA, Citrix Platinum Solution Advisor, Microsoft Gold Partner Advanced Infrastructures & Security, RES Platinum Partner, NetApp Platinum Partner, Cisco Partner, CommVault Value Added Reseller, HP ProCurve Master Partner, Platespin Platinum Partner en Websense Platinum Partner.

PQR is gevestigd in De Meern en telt inmiddels ruim 100 medewerkers. In het boekjaar 2007/2008 is een omzet geboekt van E 80,3 miljoen en een nettowinst na belastingen van E 5,8 miljoen. Ten opzichte van het vorig boekjaar is de omzet met 11% gegroeid, en de nettowinst zelfs met 35%.

Meer informatie: http://www.PQR.com




Ingezonden persbericht