Jumbo supermarkten


Veghel, 30 oktober 2009


-Persbericht-

JUMBO TILBURG BART VAN PELTPLEIN GEHEEL VERNIEUWD

Jumbo Tilburg aan het Bart van Peltplein wordt ingrijpend vernieuwd. De feestelijke heropening van de winkel is op woensdag 4 november om 8.00 uur. De eerste driehonderd klanten krijgen ter gelegenheid hiervan een gratis bos bloemen mee. Van woensdag 4 november tot en met zaterdag 7 november krijgen klanten bij besteding vanaf 25 euro een gratis appeltaartje.

Om het filiaal aan het Bart van Peltplein klaar te maken voor de modernisering, is de winkel vanaf zaterdagmiddag 17 oktober gesloten. In de tussentijd worden met name de versafdelingen van de Jumbo op de schop genomen. Het filiaal krijgt prachtige ruime versafdelingen, waar de klanten een uitgebreide keuze hebben uit een zeer breed versassortiment. Het gaat zowel om vlees, vleeswaren, kaas, groenten, fruit en brood. Ook is er een nieuwe bloemenafdeling en is de servicebalie in een nieuw jasje gestoken.

Volgens Filiaalmanager Koen Boon kan Jumbo Tilburg Bart van Peltplein na de verbouwing de klanten nog beter van dienst zijn. `'In alle opzichten kunnen we in de vernieuwde winkel laten zien dat we de beste kwaliteit tegen de laagste prijzen bieden en daarnaast de beste service en het grootste assortiment hebben. Bovendien kunnen de klanten op onze nieuwe versafdeling ervaren dat we het best in vers zijn,'' aldus Koen Boon.

Jumbo Supermarkten
Jumbo Supermarkten is de afgelopen jaren zeer snel gegroeid. Inmiddels heeft Jumbo 128 winkels, verspreid over het hele land. Het is de bedoeling dat dit aantal de komende jaren nog flink wordt uitgebreid. Het familiebedrijf wordt regelmatig onderscheiden met prijzen van leveranciers, klanten en producenten. Jumbo is onlangs voor de vijfde keer op rij uitgeroepen tot beste supermarktketen door de klanten. Ook is Jumbo Supermarkten al twee keer uitgeroepen tot meest klantvriendelijke bedrijf van Nederland.
---

Noot voor de redactie ­