Gemeente Emmen


*

De gouden spaarlamp is gevonden

dinsdag 3 november 2009

Na weken wachten is de gouden spaarlamp eindelijk gevonden. De goudkleurige spaarlamp was verstopt in 1 van de 46.000 pakketten met spaarlampen die de gemeente Emmen verspreidde onder alle huishoudens.

Afgelopen september en oktober kregen alle huishoudens van de gemeente Emmen een pakket met vier spaarlampen. De gemeente wil hiermee haar inwoners helpen te besparen op hun energiekosten. Met de vier aangeboden spaarlampen kan een Emmens huishouden jaarlijks gemiddeld EUR30 besparen op energiekosten.

Wie heeft de Gouden Spaarlamp?
De actie met de gouden spaarlamp was onderdeel van de spaarlampenactie. Dit was een extra impuls om het spaarlampendoosje onmiddellijk te openen. In één van de spaarlampenpakketten die huis-aan-huis werden verspreid, was een gouden spaarlamp verstopt.

De gouden spaarlamp werd gevonden in Nieuw-Amsterdam. De winnaar mag kiezen uit drie prijzen: een energiezuinige laptop, een fiets, of een jaar lang elke week gratis biologische groente en fruit. Deze milieuvriendelijke prijzen worden geleverd door lokale winkeliers.