Ingezonden persbericht


Legaltree krijgt eenvoudige toegang tot juridische

bronnen met Legal Intelligence

Rotterdam, 4 november 2009

Legaltree, netwerk van zelfstandig werkende advocaten, gebruikt Legal Intelligence om zijn dienstverlening verder te verbeteren. Met Legal Intelligence zijn de partners van Legaltree optimaal in staat om in te spelen op de wensen van hun klanten.

De partners van Legaltree vormen een flexibel netwerk dat in staat is tegen concurrerende tarieven gespecialiseerde advies- en rechtsbijstandsdiensten te leveren. Bij een hoog niveau van juridische dienstverlening is toegang tot actuele vakinformatie uiteraard van groot belang. Legal Intelligence zorgt voor die toegang, met een systeem maakten dat zoeken in juridische informatie gemakkelijk én intelligent maakt.

Sander Oorthuys, een van de bij het Legaltree netwerk aangesloten zelfstandig werkende advocaten: "Legalintelligence maakt het voor mij mogelijk om op verschillende werkplekken de benodigde juridische know-how te bekijken. De kwaliteit van de dienstverlening is daarmee gewaarborgd."

Directeur van Legal Intelligence, Evert de Pender, is te spreken over de komst van deze nieuwe klant voor zijn zoeksysteem. "Kleinere én grotere kantoren kiezen voor Legal Intelligence, niet alleen vanwege de persoonlijke dienstverlening, maar ook vanwege de uitstekende kwaliteit van de zoekresultaten. Wij spelen voortdurend in op de wensen van onze klanten, en dat waarderen zij."


- einde bericht ­