Ingezonden persbericht


Mahindra Satyam benoemt Vijayanand Vadrevu tot
Chief Strategy Officer

DEN HAAG, 4 november 2009 â¤* Mahindra Satyam, de nieuwe merknaam van Satyam Computer Services Ltd. (NYSE: SAY), benoemt Vijayanand Vadrevu tot Chief Strategy Officer. In zijn nieuwe functie ontwikkelt Vadrevu samen met de CEO strategische initiatieven voor Mahindra Satyam. Ook heeft hij een leidende rol in het uitwerken van groeiplannen van de organisatie.

Vadrevu heeft ruime ervaring in de IT-dienstensector. Hij werkte onder andere 17,5 jaar bij Wipro Technologies. De afgelopen drie jaar bekleedde hij hier de functie van vicepresident en directeur van de divisie Life Sciences. In deze rol was hij verantwoordelijk voor de strategie, de verkoop en de levering. Zo maakte hij van deze divisie een van de snelst groeiende van het bedrijf. Vadrevu heeft een Master in Computertechnologie van het Indian Institute of Technology Kharagpur. Daarnaast heeft hij meer dan zes jaar ervaring in de Verenigde Staten in verschillende functies waarin hij met klanten nauw samenwerkte aan het bouwen van oplossingen. C.P. Gurnani, CEO van Mahindra Satyam: 'Vadrevu is een belangrijke versterking voor ons managementteam. Zijn rol is erg belangrijk om Mahindra Satyam op strategisch vlak richting te geven om zo langetermijndoelstellingen te behalen. Ik verwelkom hem dan ook van harte en wens hem veel succes met de uitdagingen die er voor hem liggen.' 'Met veel plezier begin ik aan mijn nieuwe functie. Ik ben verheugd dat ik deel mag uitmaken van dit managementteam, dat het bedrijf in korte tijd de goede richting op heeft weten te sturen. Er liggen nog veel uitdagingen voor ons en ik kijk ernaar uit om deze samen met mijn team te gaan realiseren', zegt Vadrevu.

#
Over Mahindra Satyam
Mahindra Satyam (NYSE: SAY) is een toonaangevende en wereldwijde IT-dienstenleverancier. Het bedrijf combineert uitgebreide marktkennis en functionele expertise met hoogwaardige technologie. Mahindra Satyam helpt klanten zo hun bedrijfsprocessen te transformeren en hun prestaties te verbeteren. De professionals van Mahindra Satyam zijn sterk in bedrijfsoplossingen, supply chain management, CRM, business intelligence, kwaliteitsbeheer, engineering en product life cycle management, en infrastructuurdiensten. Mahindra Satyam is onderdeel van de Mahindra Group, een industrieconglomeraat met een omzet van $ 6,3 miljard. Het bedrijf is actief in financiële dienstverlening, de automotive sector, de handel, de retail en logistiek, de informatietechnologie en de infrastructuurontwikkeling. Mahindra Satyam is wereldwijd actief en werkt voor tal van klanten, waaronder verschillende Fortune(TM) 500-organisaties. Meer informatie is beschikbaar op www.satyam.com.



Ingezonden persbericht