Ingezonden persbericht


Urban Tours: met je BlackBerry-smartphone langs hotspots van BN'ers

Altijd al willen weten waar Giovanca het liefst een vorkje prikt? Of in welke kroeg Jeroen van Koningsbrugge zijn grappen vertelt? Met de nieuwe Urban Tours applicatie kunnen BlackBerry®-smartphone gebruikers vanaf nu alle hotspots van verschillende BN'ers vinden. De applicatie leidt je langs de favoriete hangouts van onder andere, Giovanca, Jeroen van Koningsbrugge, Carice van Houten, Steyn de Leeuwe, Anna Drijver, Robert de Hoog en Eva van de Wijdeven.

De Urban Tours-applicatie is exclusief ontwikkeld voor BlackBerry®-smartphones. De oplossing geeft gebruikers toegang tot de adressen van clubs, restaurants, kroegen, hotels en andere gelegenheden waar bekende Nederlanders graag hun gezicht laten zien. Doordat de Urban Tours-applicatie direct verbinding maakt met de geïntegreerde GPS-functie van de BlackBerry®-smartphone, volg je stap voor stap de routebeschrijving tot je op je plek van bestemming aankomt. Zo ontdek je niet alleen de meeste hippe gelegenheden, maar vind je ook nog eens eenvoudig je weg door de grote steden van Nederland.

De Urban Tours applicatie is gratis te downloaden via BlackBerry App World of via www.urban-tours.com. Om BlackBerry App World direct vanaf je BlackBerry®-smartphone the downloaden ga naar www.blackberry.com/appworld. Als je BlackBerry App World of de Urban Tours applicatie wilt testen, dan kunnen wij dat voor je regelen. Neem dan contact op via onderstaande gegevens.

###



Ingezonden persbericht