Gemeente Amersfoort

Servicebericht gemeente Amersfoort - woensdag 4 november 2009

Activiteitenkalender B&W Amersfoort

Woensdag 4 november t/m zondag 15 november 2009

Woensdag 4 november
08.30 uur
Wethouder Hekman schuift aan tijdens het nationaal schoolontbijt op de ABC-school, de Prins Willem Alexander basisschool, in Randenbroek. Locatie: Prins Willem Alexander basisschool, Weberstraat 5 te Amersfoort.

14.00 uur
Wethouder Van 't Erve neemt deel aan de coalitie tijdens de landelijke bijeenkomst Biodiversiteit. Locatie: Rijksdienst Cultureel Erfgoed, Smallepad 5 te Amersfoort.

15.00 uur
Wethouder Van Daalen opent en spreekt tijdens de Masterclass over Duurzaam Verlichten. Locatie: Raadszaal Gemeentehuis Amersfoort, Stadhuisplein 1.

17.30 uur
Wethouder Hekman is aanwezig bij de opening van de expositie Kunst van de Valkhof. Waarbij tevens een petitie met handtekeningen wordt overhandigd over alternatieve plannen over de invulling van De Valkhof. Locatie: Galerie Tineke Wutz, Muurhuizen 38 te Amersfoort.

20.00 uur
Wethouder Kruyt bezoekt de film 'King Arthur the movie', gemaakt door XYNIX Opera. Locatie: Theater De Lieve Vrouw, Lieve Vrouwestraat 13 te Amersfoort.

Donderdag 5 november
09.30 uur
Wethouder Luchtenveld woont de najaarsvergadering van de VNG afdeling Utrecht bij met als thema: 'VNG Decentraal bestuur: volle kracht vooruit!'. Locatie: Gemeentehuis Houten, Onderdoor 25 te Houten.

13.00 uur
Wethouder Luchtenveld woont de Bestuurlijke Conferentie PHS (Programma Hoogfrequent Spoorvervoer) bij. Locatie: Kurhaus, Gevers Deynootplein 30 te Scheveningen.

13.30 uur
Wethouder Van Daalen verzorgt de inleiding van de startbijeenkomst woonservicegebied Leusder-/Vermeerkwartier. Locatie: Nieuwe Kerk aan de Leusderweg te Amersfoort.

16.00 uur
Wethouder Kruyt neemt de posters van Dias Latinos in ontvangst uit handen van mevrouw Meester. Locatie: Collegekamer, Stadhuisplein 1 te Amersfoort.

Vrijdag 6 november
12.00 uur
Wethouder Van 't Erve ondertekent het convenant Antwoord©. Het convenant Antwoord© is een landelijk project voor betere bereikbaarheid van de gemeente via een landelijk 14+ telefoonnummer. Locatie: Stadhuis Amersfoort, Stadhuisplein 1 te Amersfoort.

Zaterdag 7 november
17.30 uur
Wethouder Kruyt is aanwezig bij de opening van de tentoonstelling 'Opvatting over kunst en cultuur en het Amersfoortse Publiek'. Locatie: Voormalig pand van stadstoezicht achter de HEMA te Amersfoort.

20.00 uur
Wethouder Kruyt woont de Grand Gala Award uitreiking Filmfestival SCENECS bij. Locatie: De Stadshal van de Flint, Coninckstraat 60 te Amersfoort.

Maandag 9 november
14.00 uur
Wethouder Kruyt bezoekt de werkconferentie SSR (Stichting Steun Remigranten). Locatie: Het Koetshuis 'de Burcht', Burgsteeg 13 te Leiden.

17.00 uur
Wethouder Boeve opent 'Lumineus Amersfoort', een route van lichtkunstwerken en verlichte monumenten en markante gebouwen in de binnenstad van Amersfoort. Locatie: Theater de Lieve Vrouw, Lieve Vrouwekerkhof te Amersfoort.

Woensdag 11 november
09.30 uur
Wethouder Van Daalen houdt het welkomswoord tijdens de conferentie over Groen/Blauw-Structuur 'De stadsrandzone centraal'. Locatie: Rijtuigenloods te Amersfoort.

15.00 uur
Wethouder Kruyt neemt zitting in een panel bij het Symposium: 'Zij wil vooruit' over jonge vrouwen met een minimuminkomen. Locatie: Zalencentrum Vredenburg, Vredenburg 19, Utrecht.

18.00 uur
Wethouder Van Daalen opent de avondbijeenkomst tijdens de conferentie Kleur in Actie. Locatie: De Kamers in Vathorst, Wezeperberg 1 te Amersfoort.

Donderdag 12 november
08.00 uur
Wethouder Boeve is aanwezig bij het Vriendenontbijt De Onthaasting. Locatie: De Onthaasting, Stationsstraat 42a te Amersfoort.

09.45 uur
Wethouder Kruyt opent het Divosa najaarscongres en houdt een lezing. Locatie: De Flint, Coninckstraat 60 te Amersfoort.

11.00 uur
Wethouder Van 't Erve biedt het lespakket 'Vertel eens over vroeger...' aan leerkrachten en leerlingen van basisschool De Laak/Vuurvogel aan. Dit nieuwe lespakket geeft leerlingen inzicht in culturele diversiteit. Locatie: basisschool De Laak/Vuurvogel, Zwartsluiskade 2 te Amersfoort.

11.00 uur
Wethouder Van Daalen bezoekt in het kader van de Dag van de Mantelzorg activiteiten voor mantelzorgers. Locatie: Viltfabriek, Arnhemseweg te Amersfoort.

14.00 uur
Wethouder Hekman woont het symposium 'Nieuwe kansen voor de volkshuisvesting' bij. Locatie: Fortis auditorium, Archimedeslaan 6 te Utrecht.

16.00 uur
Wethouder Van Daalen spreekt tijdens de bijeenkomst met 'bondgenoten in het Netwerk Mantelzorg'. Tevens is dit de afsluiting van de campagne Dag van de Mantelzorg. Locatie: bedrijfsrestaurant Stadhuis te Amersfoort.

v.a. 19.00 uur
Wethouder Van 't Erve reikt tijdens het landelijke congres 'Game in the city' een van de Dutch Game Awards uit. De awards zijn een initiatief van Amersfoort Creatieve Stad. Locatie: Rijtuigenloods, Mondriaanplein 61 te Amersfoort.

Vrijdag 13 november
10.00 uur
Wethouder Boeve opent het congres Young Professionals dat plaatsvindt tijdens het evenement Game in the City. Locatie: Rijtuigenloods te Amersfoort

16.00 uur
Wethouder Kruyt is aanwezig bij het jubileum van het 20-jarig bestaan van SSR (Stichting Steun Remigranten). Locatie: Het Koetshuis 'de Burcht', Burgsteeg 13 in Leiden.

Zaterdag 14 november
13.00 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper heet Sint Nicolaas welkom in Amersfoort. Locatie: de kade van de Eemhaven in Amersfoort.

Noot voor de redactie,

Gemeente Amersfoort