Ingezonden persbericht


Meer dan 200 bedrijven bevestigen deelname aan Fruit Attraction, Madrid

Met nog ongeveer vijf maanden te gaan voordat de beurs Fruit Attraction voor het eerst haar deuren opent, kan de beurs al rekenen op 200 deelnemers. Fruit Attraction vindt plaats van 4 - 6 November in Madrid en brengt bedrijven in de groente- en fruitsector samen.

Dat al zoveel bedrijven hun deelname aan Fruit Attraction hebben bevestigd is te danken aan intensieve promotie van de organisator van de beurs, de Feria de Madrid (IFEMA). Hierbij is een belangrijke rol weggelegd voor de agentschappen van Ifema in het buitenland. Tevens hebben diverse brancheassociaties bijgedragen aan een positieve bekendheid van deze nieuwe beurs.

Fruit Attraction heeft voornamelijk een grote aantrekkingskracht op bedrijven uit Spaanse regio's waarbij er veel groente- en fruitteelt plaats vindt, zoals Murcia, Almería, Huelva, La Rioja, etc. Er is een grote behoefte in deze regio's aan een internationale ontmoetingsplaats voor producenten en afnemers in de sector.

De beurs Fruit Attraction zal ongeveer 27.000 m2 omvatten in hal 3 en 5 van het IFEMA beurscomplex. Drie sectoren voeren de boventoon: Teelt, waaronder groenten, fruit, noten en specerijen en daarnaast de sectoren Leveranciers en Distributeurs.

Meer informatie over de beurs is beschikbaar via www.fruitattractionnews.com, een online portal voor geïnteresseerden, deelnemers en bezoekers aan de beurs. Daarnaast is er de reguliere website www.fruitattraction.ifema.com

Mei 2009, Nieuwerkerk a/d IJssel