Ingezonden persbericht


Vishandel Kroon, gevestigd in winkelcentrum Buitenmere in Almere Buiten & Muziekwijk, staat al jaren bekend voor haar hoogwaardige kwaliteit gecombineerd met vriendelijke prijzen. In Almere Buiten gaat Vishandel Kroon op 4 november eindelijk haar nieuwe locatie betrekken, hier hebben wij een formule ontwikkeld die modern en toonaangevend gaat worden voor geheel Nederland.

Met een de uitbreiding van in totaal 150 m2 vvo, zal ons assortiment nog breder worden zodat wij nog meer kunnen inspelen op de wensen van onze afnemers, daar zijn wij trots op maar dat is niet het enige waar wij trots op zijn.

De grote diversiteit in keuze, de hoogwaardige kwaliteit, het bieden van een vriendelijke prijs en het beste in vers leiden ertoe dat de smaak van Almere en omstreken veroverd is en in de toekomst zal blijven worden.

Met een ervaring van 20 jaar is er een smaakontwikkeling opgebouwd zodat wij inmiddels als geen ander weten af te stemmen op de verfijnde smaak van de consument in de regio Almere / Flevoland.

Met trots nodigen wij u een woensdag uit zodat u kennis kunt maken in onze prachtige vernieuwde winkel.

Arno Visser, wethouder Stedelijk Beheer, Sport en Cultuur voor Almere Buiten, opent woensdag 4 november 2009 om 10:45 uur de eerste fase van de uitbreiding en herontwikkeling van het winkelcentrum Buitenmere in Almere Buiten. Met deze opening krijgt Almere Buiten er zo'n 5.800 m2 winkels bij, alsmede 58 huurappartementen en twee parkeergarages voor circa 645 auto's bij.

Nieuwe winkels
Bij Albert Heijn, Lidl, Gall & Gall, Specsavers, Schoemakerij, Vishandel Kroon gaan op 4 november de deuren voor het publiek open. Ook zijn er twee nieuwe ondernemers bijgekomen, zowel Specsavers en de Schoenmakerij hebben een plek in het nieuwe deel. Vanaf 11.00 uur zijn bewoners van Almere welkom om de nieuwe winkels te bewonderen en kunnen ze profiteren van de verschillende openingsacties.

Tot ziens,

Peter en Kees,
Vishandel Kroon.