Provincie Gelderland


Waterplan Gelderland 2010-2015
inspreken bij statencommissie op 4 november

Organisaties en personen die op de een of andere manier betrokken zijn bij of geraakt worden door het Waterplan Gelderland 2010-2015, kunnen op woensdag 4 november gebruik maken van het spreekrecht tijdens een extra vergadering van de Statencommissie Landelijk Gebied en Water. De bijeenkomst van de commissie begint om 9.30 uur in de statenzaal van het Huis der Provincie.

Het Waterplan heeft al een hele ronde van inspraak doorlopen. Het college van Gedeputeerde Staten heeft de inspraakresultaten verwerkt en er commentaar op geleverd. Nu ligt er een voostel van het college aan Provinciale Staten over het definitieve plan. De Staten zullen dat voorstel op 11 november behandelen. Maar eerst wil de statencommissie die hierover advies moet uitbrengen, iedereen die bij het Waterplan betrokken is in de gelegenheid stellen voor het laatst hierover in te spreken. Daarvoor is een extra commissievergadering gepland op woensdag 4 november.

Iedereen die van dit spreekrecht gebruik wil maken moet zich voor 2 november aanmelden bij de secretaris van de commissie, Joost de Wals, tell: 026 * 359 90 82, email: j.de.wals@prv.gelderland.nl



Provincie Gelderland