Joseph Technicolor Dreamtrain komt aan op Utrecht Centraal

04/11/2009 19:14

Joop van den Ende Theaterproducties

Persoonlijk van de trein gehaald worden door je eigen musicalhelden? Voor veel musicalfans een droom, maar voor een selecte groep Joseph-fans werd dit vanmiddag werkelijkheid. Niemand minder dan Freek Bartels (Jozef) en Paul Walthaus (Farao) stonden op het perron van Utrecht Centraal klaar om de CJP-prijswinnaars met introducé op te halen en te begeleiden naar het Beatrix Theater om de hitmusical JOSEPH and the Amazing Technicolor Dreamcoat als VIP bij te wonen.

Meer kleur op het spoor dankzij CJP

Tot en met 30 oktober 2009 konden CJP'ers deelnemen aan de wedstrijd voor de reis in de Technicolor Dreamtrain. Onder de vele enthousiaste en creatieve deelnemers zijn de twaalf origineelste CJP'ers geselecteerd om vandaag vanaf Amsterdam Centraal de aangeklede trein in te stappen richting Utrecht, waarin ze zich hebben vermaakt met karaokenummers van JOSEPH and the Amazing Technicolor Dreamcoat. Na de feestelijke rit werden de CJP'ers door de hoofdrolspelers opgehaald.

Samenwerking

CJP en Joop van den Ende Theaterproducties hebben een vaste samenwerking om theaterbezoek voor jongeren nog aantrekkelijker te maken. CJP'ers krijgen op vertoon van hun CJP-pas of Cultuurkaart altijd 50% CJP last minute korting op musicals van Joop van den Ende Theaterproducties. Deze kortingsregeling is ook geldig voor drie introducés. Daarnaast kunnen middelbare scholieren met hun Cultuurkaart-tegoed betalen voor musicals.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.





http://www.musicals.nl