ICTroom presenteert SUN Modular Datacenter op Wapensynchronisatiedag


EDE/HILLEGOM, 20091104 -- ICTroom, specialist op het gebied van ontwerpen, bouwen, financieren en managen van green en state-of-the-art datacenters is aangesteld door SUN als reseller van het SUN Modular Datacenter S20. Het bedrijf presenteert het datacenter in een standaard 20-foot container op de Wapensynchronisatiedag op 4 november van het Regiment van de Verbindingstroepen. De container zal tevens te zien zijn op de NIDV tentoonstelling op 19 november a.s. in AHOY.

Meer informatie over de SUN Modular Datacenter S20 vindt u via onderstaande links.
Overview: www.sun.com/products/sunmd/s20/s20.jsp
Specs: www.sun.com/products/sunmd/s20/specifications.jsp


Wapensynchronisatiedag
Op 4 november 2009 wordt er op de Prins Maurits Kazerne te Ede door het Regiment van de Verbindingsdienst een Wapendag georganiseerd, die in het teken staat van synchroniseren in de breedste zin des woords: "Samen afstemmen en instemmen" geplaatst in een toekomstperspectief van organisatorische en technische ontwikkelingen. Deze zogenaamde Wapensynchronisatiedag heeft tot doel om alle direct betrokkenen bij operationele informatieondersteuning (diegenen die bij grondgebonden militaire eenheden binnen het Ministerie van Defensie zorgdragen dat de Juiste informatie op de Juiste plaats op de Juiste tijd aankomt) te informeren over de domeinverschuiving van het werk- en taakveld, het civiele Middelbare Beroeps Onderwijs (MBO) gericht op Defensie en over Enabling Network Centric Operations.


Over het Regiment van de Verbindingstroepen
Het Wapen van de Verbindingsdienst is een onderdeel van de Koninklijke Landmacht, dat zich primair richt op de operationele informatieondersteuning ten behoeve van het grondgebonden optreden. Binnen de operationele informatieondersteuning begeeft de Verbindingsdienst zich hoofdzakelijk op het vlak van de ontplooiing van bestaande operationele informatiesystemen. De Verbindingseenheden richtten zich in de naoorlogse periode en tot 1990 op het ontplooien van communicatienetwerken. Dit omvatte vooral activiteiten gericht op de installatie, de bediening en de instandhouding van deze communicatienetwerken. Het hedendaags grondgebonden optreden beperkt zich niet tot vaststaande slagordes, standaard optredens en voorspelbare inzetgebieden. Eenheden worden specifiek samengesteld voor een specifieke missie, die overal ter wereld kan plaatsvinden. De in gebruik zijnde informatiesystemen dienen dan ook flexibel aangepast te kunnen worden. Dit zodat de operationele informatiesystemen kunnen worden geoptimaliseerd voor een specifieke missie.


Over ICTroom
ICTroom is een van de snelst groeiende technologiebedrijven, die zich heeft bewezen met het realiseren van uiterst betrouwbare computerruimtes. Het bedrijf ondersteunt organisaties bij het ontwerpen, bouwen en managen van hun datacenter of serverruimten. ICTroom levert daarvoor een totaalconcept voor Datacenter Facility Infrastructure bestaande uit een unieke combinatie van advies, producten, projecten en diensten. Samen met de ervaring en hoogwaardige technische kennis vormt dit de basis voor het succes van ICTroom.
In Nederland maar intussen ook daarbuiten is ICTroom betrokken bij ruim 75.000 m2 datacenterfaciliteiten. Tot de klantenkring van ICTroom behoren tal van grote Nederlandse bedrijven, banken, ziekenhuizen en ministeries.





Ingezonden persbericht