CitySavvy breidt team van bedrijfsrapportage-experts uit


Sherri Gilkes treedt in dienst als Senior Account Manager

LONDEN, 20091104 -- CitySavvy, het pan-Europese bureau voor financiële en bedrijfscommunicatie, verwelkomt Sherri Gilkes bij zijn bekroonde team voor bedrijfsrapportage. Sherri gaat zich richten op projectmanagement en zal CitySavvy's klanten op strategisch niveau ondersteunen bij het schrijven van jaarverslagen, mvo-rapporten, brochures en websites.

Sherri brengt 15 jaar ervaring met zich mee in communicatie- en projectmanagement voor internationale bedrijven. Ze heeft eerder belangrijke interne en externe communicatieprojecten begeleid voor onder meer Shell, Unilever, HSBC en andere bedrijven en non-profitorganisaties uit de FTSE 100.

"Het is fantastisch om Sherri bij ons team te hebben. Haar professionele blik op projectmanagement zal voor onze klanten van onschatbare waarde zijn, net als haar jarenlange ervaring met multinationals in Nederland en daarbuiten," aldus Matt Gower, Managing Director van CitySavvy UK.

CitySavvy's expertise op het gebied van jaarverslagen is internationaal erkend met talrijke prijzen en awards, waaronder de prestigieuze Prix de Mazars, de publieksprijs voor het beste jaarverslag voor beursgenoteerde bedrijven buiten de AEX. CitySavvy won deze prijs zowel in 2008 als in 2009.

CitySavvy





Ingezonden persbericht