Master it bestaat 10 jaar


Training- en software specialist uitgegroeid tot toonaangevende IT organisatie

EINDHOVEN, 20091104 -- In november viert Master it haar 10-jarig jubileum. Master it, dat sinds 2001 bestaat uit Master it Training en Master it Solutions, opende in 1999 haar eerste vestiging in Eindhoven. In de begintijd lag de focus hoofdzakelijk op het verzorgen van enkele tientallen specialistische Microsoft trainingen. Tegenwoordig bestaat het aanbod van Master it Training uit meer dan vijfhonderd trainingen en beschikt het over locaties in Eindhoven, Utrecht en Amsterdam. Ook het twee jaar jongere Master it Solutions is in korte tijd sterk gegroeid. Meer dan honderd gemeenten werken inmiddels met de in eigen beheer ontwikkelde documentoplossing `MIT Office'.

Maatwerk aan basis van succes
Jasper Voorhoeve, samen met Arjen Hartog medeoprichter en verantwoordelijk voor het onderdeel Training, over het succes en de sterke groei van Master it: "Vanaf dag één geloven wij in op maat samengestelde trainingen. Dit werkt immers vele malen effectiever dan de aanpak volgens een vastgesteld stramien, die reguliere opleiders hanteren. Met onze maatwerkmethoden leert de cursist alleen die aspecten die hij of zij ook daadwerkelijk wil leren. Doordat de trainingen aansluiten op alle individuele wensen en behoeften, zijn de resultaten verbluffend. Deze persoonlijke aanpak wordt zeer gewaardeerd door onze relaties en heeft in grote mate bijgedragen aan ons succes."

Sinds 2001 ook software ontwikkeling
Naast het trainingsinstituut startte het duo in 2001 een aparte softwaretak: Master it Solutions. Arjen Hartog: "We hadden veel kennis van software solutions, waarom zouden we daar geen gebruik van maken? Zo ontstond ons tweede bedrijf Master it Solutions. Ons bekendste softwaresysteem is MIT Office, een documentoplossing voor met name overheidsinstanties." Ontwikkeling van de software vindt plaats in India, waar Master it Solutions een professioneel team in dienst heeft. Inmiddels vormt deze tak vijftig procent van alle activiteiten en staat Master it Solutions aan de vooravond van de officiële introductie van iWriter(TM), een geheel vernieuwde versie van de MIT Office software.

CliniClowns feesten mee
Met een aanbod van ruim vijfhonderd IT trainingen op maat en een binnenkort te introduceren nieuwe versie van MIT Office is er nu, 10 jaar later, reden genoeg voor een feestje. Onder het motto `wie jarig is trakteert' heeft Master it voor iedereen die in de maand november een training volgt een cadeautje. Maar belangrijker is het goede doel dat Master it al langere tijd steunt: de CliniClowns. Jasper: "Het is niet de eerste keer dat wij deze geweldig goede stichting steunen. En hoewel wij het leuk en belangrijk vinden dat je een jubileum samen met je relaties viert, hebben wij besloten om een groot deel van ons verjaardagsbudget te schenken aan Stichting CliniClowns Nederland. Want ben eerlijk; betere gasten op je verjaardagsfeestje kun je jezelf niet wensen."

Over Master it
Master it Training verzorgt trainingen en opleidingen op het gebied van software development, systeem- & netwerkbeheer en kantoorautomatisering. Het aanbod is breed en bestaat uit ruim 500 verschillende IT trainingen, van een basistraining Word tot een compleet MCITP traject. Meer informatie is beschikbaar op: www.master-it.nl.
Master it Solutions is producent en leverancier van de complete en betaalbare documentproductie- en huisstijloplossing MIT Office. MIT Office zorgt ervoor dat met bestaande gegevens en conform de huisstijl automatisch documenten worden geproduceerd, geprint of gepubliceerd. MIT Office vereenvoudigt het werken met documenten en verbetert de kwaliteit van de bedrijfsprocessen. Zie ook: www.mitoffice.nl.





Ingezonden persbericht