Jeanine Goumans nieuwe voorraadbeheerder bij ELBA


VENLO, 20091104 -- Op 1 oktober jl. is Jeanine Goumans (1973) bij ELBA Office Products b.v. in dienst getreden als voorraadbeheerder. Jeanine Goumans wordt als voorraadbeheerder verantwoordelijk voor de planning en het voorraadbeheer van ELBA Office Products b.v. Benelux.

De aanhoudende groei van de verkoop- en logistieke activiteiten van ELBA is aanleiding om de huidige binnendienst verder uit te breiden met Jeanine Goumans als voorraadbeheerder.

Bert Janssen, directeur ELBA: "We willen ons distributieproces verder optimaliseren ten behoeve van een efficiëntere organisatie. Belangrijke aandachtspunten hiervoor zijn:
* in samenspraak met onze klanten de forecasten structureler doorvoeren richting onze fabrieken
* betere controle van de goederenstroom
* het verkorten van de doorlooptijd van onze producten
Een hele uitdaging voor Jeanine, maar absoluut noodzakelijk om onze organisatie verder te professionaliseren en onze dienstverlening richting onze klanten te verbeteren.".

Over ELBA Office Products b.v.
ELBA is leverancier en producent van (duurzame) opbergmiddelen en kantoorartikelen en levert aan ruim 850 kantoorvakhandelaren en inkoopcombinaties in de Benelux. Sinds 2000 is ELBA onderdeel van de Franse multinational Groupe Hamelin. Met ruim 4.000 medewerkers, 1000 kantoorartikelen en een jaarlijkse omzet van ruim Euro 800 miljoen is Groupe Hamelin de grootste fabrikant van kantoorartikelen en opbergmiddelen in Europa. Sinds februari 2009 is Groupe Hamelin aangesloten bij de Paper by Nature association.

Meer informatie over ELBA Office Products b.v. is te vinden op: www.elba.nl.





Ingezonden persbericht