Froukje Strikwerda versterkt commerciële afdeling VANAD


CAPELLE AAN DEN IJSSEL, 20091104 -- Froukje Strikwerda is deze maand aangetrokken als Account Manager voor VANAD, specialist in customer interaction. De 30-jarige Strikwerda brengt een schat aan commerciële ervaring in de contact center branche met zich mee en gaat het commerciële team van VANAD ondersteunen bij de lopende projecten en de acquisitie van nieuwe opdrachten.

Strikwerda koos voor VANAD vanwege de innovatieve organisatie en de goede sfeer waar het bedrijf om bekend staat. "Ik heb VANAD leren kennen als een flexibel en vooruitstrevend bedrijf, dat veel mooie en uitdagende projecten draait. Ik zie er naar uit om een bijdrage te leveren aan de huidige en toekomstige projecten", licht zij toe. Ook de onderscheidende filosofie rondom de medewerkers is voor Strikwerda een reden om voor VANAD te kiezen. "Er wordt hier in eerste instantie gedacht vanuit de werknemer. Dat is een goede basis voor een succesvolle organisatie. Ik denk dat deze filosofie, zeker op lange termijn, zowel de eigen organisatie als de opdrachtgevers ten goede komt."

In het verleden bekleedde Strikwerda onder meer commerciële posities bij T-Mobile, Unique Uitzendbureau en ISS Contact Centers. Bij laatstgenoemde organisatie was zij het afgelopen jaar actief als Project Manager en Account Manager. Met deze ervaring op zak, vormt zij een sterke aanvulling op het commerciële team van VANAD. Commercieel Directeur Arthur Nederlof is dan ook blij met haar komst. "VANAD bevindt zich in een groeifase, onder meer vanwege de introductie van ons innovatieve Work from Home project waarbij onze agents vanuit huis werken. De groei stelt nieuwe eisen aan onze commerciële afdeling. Met Froukje halen wij iemand in huis die het klappen van de zweep in deze branche kent en ons nog sterker maakt."


Over VANAD
VANAD is een jong en innovatief facilitair contact center dat hoogwaardige dienstverlening biedt op het gebied van customer interaction in de Benelux. VANAD beschikt over een goede en zeer moderne multi-channel IT infrastructuur dankzij de dienstverlening van moederbedrijf VANAD Group, de synergie met haar zusterbedrijven en de samenwerking met partner Genesys. Het in 2005 opgerichte VANAD staat onder leiding van Arnoud Munneke en Arthur Nederlof en heeft vestigingen in Utrecht en Capelle aan den IJssel. VANAD onderscheidt zich met haar mens centraal filosofie, welke zichtbaar wordt middels de Jij bent Fantastisch! website en de unieke FORWARD formule. De ruim 750 medewerkers van VANAD geloven in onze kernwaarden; Fun, Ontwikkeling, Respect, Waardering, Aandacht, Resultaat en Daadkracht. Meer informatie vindt u op www.vanad.nl en www.jijbentfantastisch.nl.

VANAD is onderdeel van de VANAD Group, één van de weinige familiebedrijven in de IT-sector. Het bedrijf staat onder leiding van de broers Ad Nederlof (Founder) en Jean Nederlof (COO). De bedrijven binnen VANAD richten zich op IT & Telecom, Customer Interaction en Fashion. De bedrijvengroep is met zo'n 1.000 medewerkers [700 FTE's] wereldwijd actief in onder meer de gezondheidszorg, overheid, transport & logistiek, telecom, financiële dienstverlening en hotellerie. Meer dan 50 topondernemingen zoals KPN, Achmea, Heineken, ABN AMRO, Schenker, RAET, Railion, SNS Fundcoach, ECT en ruim 100 grote (overheids)instellingen maken gebruik van de dienstverlening. Meer informatie over VANAD Group vindt u op www.vanadgroup.com.





Ingezonden persbericht