Attachmate/NetIQ benoemt Ton Musters tot Vice President EMEA


ALPHEN AAN DEN RIJN, 20091104 -- Attachmate/NetIQ heeft Ton Musters (46) benoemd tot EMEA Vice President en General Manager. Ton is verantwoordelijk voor alle activiteiten in EMEA van zowel Attachmate als NetIQ met een primaire focus op de Sales en Marketing activiteiten. Ton is ruim tien jaar werkzaam bij Attachmate. In zijn meest recente functie als General Manager was hij verantwoordelijk voor de regio's Benelux, Frankrijk, Scandinavië en Zuid-Afrika. Door zijn sterke leidinggevende kwaliteiten, zijn open en heldere communicatie en zijn internationale ervaring is hij voor Attachmate/NetIQ de juiste persoon voor deze positie.

De komende periode zal Ton zich voornamelijk richten op de kennismaking met de vele verschillende onderdelen binnen de EMEA-organisatie, het behalen van de doelstellingen van 2010 en de ontwikkeling van de plannen en strategieën voor 2011.
"Na de samenvoeging van WRQ en Attachmate en de overname van NetIQ in 2007, heb ik mij als General Manager vooral beziggehouden met de integratie en uitbouw van de nieuwe organisatie", licht Ton Musters toe. "In deze tijd hebben wij onze positie weten te verstevigen en ons productaanbod aanzienlijk weten te vergoten. Naast het ontwikkelen en leveren van geavanceerde software voor terminal emulatie, applicatie-integratie en veilige communicatie, zijn wij ons door de overname van NetIQ ook sterk gaan richten op geavanceerde systems en security management oplossingen. In deze nieuwe functie kan ik mijn ervaringen doortrekken naar de gehele EMEA organisatie en wil ik voor de gehele regio een groei realiseren. Dat is een uitdaging waar ik mij volledig voor zal inzitten."

----------------------

Over Attachmate
Attachmate levert geavanceerde software voor terminal emulatie, applicatie-integratie en veilige communicatie. Bedrijfsonderdeel NetIQ biedt oplossingen voor het automatiseren van IT-processen en het beheer van prestaties, beveiliging en compliancy van IT. Attachmate ondersteund wereldwijd 65.000 bedrijven bij het toepassen van IT op nieuwe efficiënte manieren.
Attachmate helpt bedrijven al meer dan 26 jaar met het uitbreiden, beheren en beveiligen van hun IT-investeringen. Het bedrijf is wereldwijd erkend voor haar innovatieve producten, eenvoudige zakelijke transacties en uitzonderlijke klantenservice. Attachmate heeft kantoren en partners over de hele wereld. Het hoofdkantoor staat in Seattle en het Nederlandse kantoor staat in Alphen aan den Rijn. Meer informatie is te vinden op www.attachmate.nl.

Over NetIQ
NetIQ, onderdeel van Attachmate, is aanbieder van geavanceerde systems en security management oplossingen. De producten van NetIQ helpen ondernemingen hun IT-service delivery en efficiency te verhogen. Met meer dan 12.000 klanten wereldwijd leveren de NetIQ-oplossingen meetbare business value en resultaten die geëist worden in dynamische organisaties. De Best of Breed oplossingen van NetIQ helpen IT-bedrijven bij hun belangrijkste business services, de beperking van operationele risico's en document policy compliance. De management solutions van NetIQ bevatten ook Systems Management, Security Management, Configuration Control en Change Administration. Zie voor meer informatie www.netiq.com.

###

Copyright© 2009 NetIQ Corporation. All Rights Reserved. NetIQ, the NetIQ logo and AppManager are registered trademarks of NetIQ Corporation in the USA and other countries. All other trademarks, trade names, or company names referenced herein are used for identification only and are the property of their respective owners.





Ingezonden persbericht